top of page

Overgangsrykter uke 27Visa-kortet til Mihajlovic, Galliani & co begynner å bli slitt etter noen hektiske dager ved diverse forhandlingsbord. Bertolacci, Bacca og Adriano er alle klare, men det stopper ikke der; det er mange flere som er ryktet til Milan i sommer.

Vi starter med en etterlengtet nyhet; Jose Mauri vil bli Milan-spiller over helgen melder Sky. Forhandlingene er gjennomført, så nå mangler kun den medisinske testen som angivelig skal finne sted førstkommende mandag. Midtbanespilleren var et av få lyspunkt for konkursrammede Parma neste sesong, og lovordene hagler mot 19-åringen. En tidligere Parma-direktør uttalte at Mauri har alt som skal til for å bli den nye Mascherano. Den argentinskfødte italieneren kommer vederlagsfritt.

Med midtbanespilleren på plass, samt spissene Bacca og Adriano, er det nå forsvaret som trenger forsterkninger. Antonelli og Abate var kanskje Milans beste forsvarsspillere siste sesong, så da er det naturlig at det er flere midtstoppere som ryktes inn portene i sommer.

Vi begynner med et italiensk vidunderbarn. Det er ikke kun Bertolacci Milan vil hente fra Roma; Alessio Romagnoli skal være aktuell for en tur nordover. 20-åringen var på lån i Sampdoria i fjor, så han kjenner Mihajlovic godt, men det spørs om serberen er villig til å betale de €30m burgundertrøyene krever for forsvareren. En mer overkommelig sum på €15-18m + bonuser vil Rossoneri betale for spilleren som allerede står bokført med 43 kamper i Serie A.

Marca melder om en annen stopper som er aktuell; nemlig Hector Moreno. Mexicaneren spiller for Espanyol i La Liga og er nå en del av Mexicos tropp under CONCACAF Gold Cup. 27-åringens kontrakt med La Liga-klubben går ut juni 2016, så Moreno ser ut til å være det rimeligste stopperalternativet.

Vi holder oss i Spania. La Gazzetta dello Sport melder at Milan har vært i kontakt med Athletic Bilbao for å forhøre seg rundt Aymeric Laportes situasjon. Prisen kan dog stikke kjepper i hjulene for en overgang da det er ventet at Galliani må matche hans utkjøpsklausul på rundt €50m.

En midtstopper som blir værende i Milano er i følge Sportmediaset Phillippe Mexes. Den utagerende franskmannen står for øyeblikket uten kontrakt, men det er ventet at han vil bli tilbudt en ny kontrakt som varer i 2 år.

Da har vi kartlagt de defensive alternativene, så nå løfter vi blikket mot midtbanen igjen. Du trodde kanskje at Bertolacci skulle bli den eneste nyervervelsen på midten? Ikke hvis vi skal tro Sportsmediaset. Axel Witsel skal fortsatt være sterkt ønsket av Galliani og co, men også Daniele Baselli er aktuell for Milan. Etter at Muntari og Essien har forlatt klubben, samt at det er ventet at Noccerino drar permanent, må det forsterkes. Atalantas Baselli imponerte i Serie A i fjor og det er ventet at Milan og Atalanta vil møtes for å diskutere 23-åringens fremtid.

Det er ikke bare spillere som kommer inn, det er også de som må forlate San Siro i sommer. Palermo trenger en erstatter for Dybala etter hans overgang til Juventus, og har i følge Tuttosport pekt ut ringreven Pazzini som sin plan A. Italienerens kontrakt med Milan er utgått og kan derfor skifte beite gratis. Adil Rami ser også tapt ut for Rossoneri. Sevilla står klare med €3,5m for å sikre seg franskmannens tjenester.

En som er bekreftet solgt er Valter Birsa. Birsa var utlånt til Chievo siste sesong og nå er han klar for Verona-klubben på permanent basis melder klubben selv på sine hjemmesider. Videre må Daniele Bonera se seg rundt etter en ny arbeidsgiver etter å ikke fått fornyet kontrakten sin med Milan

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page