top of page

Overgangsrykter uke 27


Sommeren er for alvor i gang og fotball-EM nærmer seg slutten, noe som betyr at klubbene spisser fokuset inn mot spillerlogistikk. Her får du de heteste ryktene til og fra Milan. 

Vincenzo Montella er mannen som skal gjenreise Milan og det er høyst tvilsomt at han klarer det med dagens mannskap. En som kan være på vei bort er Carlos Bacca. Colombianeren var klubbens suverene toppscorer i fjor, men hans høye markedsverdi, alder (29 år) og manglende involvering i spillet gjør at han kan være på vei bort allerede etter en sesong i Milano. West Ham skal i følge flere kilder ha fått godkjent et bud på € 30 millioner.

Kroatiske Marko Pjaca var det flere som fikk øynene opp for under EM i Frankrike, deriblant Adriano Galliani som allerede har vært i flere forhandlinger med klubben og spillerens agent. Dinamo Zagreb ønsker seg €25 millioner for 21-åringen, noe både Juventus og Milan er villige til å betale. Pjaca selv ønsker seg en fast plass på laget, noe som er mer sannsynlig i Milan enn hos den gamle dame. En potensiell overgang kan drøye da Dinamo Zagreb skal ut i kvalifisering til Europa og ønsker at den unge kantspilleren leverer et siste bidrag før han pakker kofferten og retter blikket mot Serie A.

Det er ikke sikkert kroaten blir den eneste spilleren som Milan må sloss mot Juventus om, for Juan Cuadrado skal også være sterkt ønsket i begge klubber. Kantspilleren var på lån i Juventus forrige sesong og de skal ha kommet med et bud på € 26 millioner for å beholde spilleren på permanent basis. Montella ser på Chelsea-spilleren som perfekt for hans 4-3-3 system og kan komme med et tilsvarende bud.

Simone Verdi har en rekke utlån bak seg, senest i Carpi. Det er det slutt på for kantspilleren, som er hentet av Bologna.Verdi, som ble hentet fra Torino for fem år siden, er nå ferdig i Milan uten å ha fått en eneste kamp for klubben.

Milan skal ha kommet til enighet med den argentinske playmakeren Jose Sosa om en overgang, men det gjenstår fortsatt å få i land en avtale med Besiktas. Milan har kommet med et bud på € 4 millioner, men den tyrkiske klubben krever i utgangspunktet det dobbelte for spilleren med en fortid i blant annet Bayern Munchen og Napoli. Den tekniske 31-åringen skal være sterkt ønsket av Montella.

Det ble tidligere meldt at Mateo Musacchio var så godt som klar for Milan, men det ser ut til å være en sannhet med modifikasjoner. Spilleren skal være enig om sine betingelser, men også rundt dette kjøpet er det overgangssummen som er utfordringen. Flere medier skriver at Villareal krever € 25 millioner for midtstopperen, mens Milan ønsker å betale rundt € 18 millioner.

Om ikke klubbene kommer til enighet kan Jonathan Tah fra Leverkusen være et annet alternativ. Den unge tyskeren har nettopp avsluttet en god sesong i midtforsvaret til Leverkusen.

Malaga og Milan er enige om å avbryte lånet til Hachim Mastour, som i utgangspunktet strakk seg ut neste sesong. Den unge teknikeren fikk kun et innhopp for La Liga-klubben og de hadde intet ønske om å benytte seg av kjøpsopsjonen. Det er uvisst om Montella ønsker å ha spilleren i troppen neste sesong eller om det blir et nytt utlån.

Real Madrid kan være villige til å låne ut Mateo Kovacic til Milan for den kommende sesongen, det melder det spanske nettstedet fichajes.net. Kroaten vil dra til Italia og prate med ledelsen i Milan i løpet av de kommende dagene.

Michael Agazzi returnerte til Milanello etter et utlån hos Middlesborough forrige sesong, men visitten kan være kortvarig. Den italienske keeperveteranen har nemlig fått grønt lys til å finne seg en ny klubb og forlate Milan vederlagsfritt.

En annen spiller som kun får en kort sommer på Milanello er Gabriel Paletta. Den italienske midtstopperen imponerte såpass på utlån hos Atalanta forrige sesong at de ønsker å hente ham permanent. Montella på sin side vil gjerne bruke sommeren på å evaluere 30-åringen først.

Joaquin kjenner Montella godt fra deres tid sammen i Fiorentina, men den spanske vingen ønsker ikke en gjenforening i Milan. Det melder den spanske avisen AS.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page