top of page

Overgangsrykter uke 26Etter en meget lovende start på overgangsvinduet har det hele endt i tårer, men det er ikke over enda. Galliani har fylt opp lommeboken og er nå på tur over hele verden for å sikre klassespillere til sitt kjære Milan.

Etter at Kondogbia glapp må Galliani og co pønske ut plan B, og det er ikke sikkert det er så dumt. Zenit St.Peterburgs hårfagre belgier Axel Witsel skal nå være Gallianis førsteprioritet. Sky Italia mener å vite at Milan har vært i kontakt med 26-åringens agent, men at de på dette stadiet er langt unna en avtale. Gazzetta.it spekulerer i at Rossoneri må ut med småpene 30 millioner euro for spilleren som var ryktet til San Siro så tidlig som i 2011.

Etter at Parma gikk konkurs står nå spillerne fritt til å velge neste arbeidsgiver gratis. Dette åpner for at den etterlengtede avtalen med vidunderbarnet Jose Mauri endelig kan gjennomføres. Fiorentina er også interessert i 19-åringen, men La Gazzetta dello Sport og Sky Italia melder at Milan har overtaket på sine fiolette rivaler.

En annen herremann som har vært ryktet til Milan over lengre tid er playmakeren Andrea Bertolacci. Bertolacci signerte med Roma nylig da deleierskapet mellom Roma og Genoa ble gjort opp. Det er dog ikke sikkert at italieneren blir å finne i helburgunder drakt neste sesong; for Milan har ikke gitt opp håpet enda. Representanter fra Milan hadde for ikke mange dagene siden et møte med Bertolaccis agent, Alessandro Lucci, og i følge La Repubblica er Rossoneri forberedt å betale rundt €12-13m for 24-åringen. Det vil vise seg om Roma er villige til å gi slipp på sin nye midtbanemann.

Det er ikke bare på midtbanen det er ventet endringer; forsvaret trenger en overhaling også. Bocchetti har dratt tilbake til Moskva etter sin låneperiode, mens henholdsvis 33 og 34 år gamle Mexes og Bonera får forlenget sine kontrakter med ett år i følge La Gazzetta dello Sport. En som ser ut til å forlate San Siro er 29 år gamle Adil Rami, for spanske AS melder at Sevilla ser på muligheten til å hente Milans kanskje beste midtstopper denne sesongen. Dersom franskmannen drar skal Galliani prøve å sikre seg Carlos Bacca i retur.

Dersom Rami drar må Milan se seg rundt etter en erstatter – selv om det ikke mangler alternativer innad i klubben allerede. Et alternativ er Torinos 24 år gamle Nikola Maksimovic, men Napoli er også ute etter serberen. En annen mulighet er Monacos algeriske bauta Aymen Abdennour. 25-åringen ble intervjuet av L’Equipe International der han uttalte at han ser ingen grunn til å forlate fyrstedømmet, men at hans fremtid ligger i klubbens hender, så hvis noen legger inn et massivt bud vil han evaluere sine muligheter.

Etter at Jackson Martinez ser ut til å gå til Sevillas rivaler Atletico Madrid må Milan se seg rundt etter andre alternativer. Nevnte Bacca er en av dem, men også to andre sør-amerikanere skal også stå på blokka til Milan.

Napolis Gonzalo Higuain har vært en målgarantist etter overgangen fra Real Madrid. Dette har ikke gått upåaktet hen hos Milan og nå har klubben, i følge Tuttosport, kontakten Higuains bror og agent Nicolas for å diskutere betingelser. Liverpool og Arsenal jakter også etter argentineren som puttet 18 baller i mål denne Serie A-sesongen og som nå spiller Copa America.

Litt lenger nord i Sør-Amerika, nærmere bestemt Uruguay, finner vi en annen Copa-superstjerne. Edinson Cavani har i lengre tid spilt annenfiolin i PSG og kan være lysten på å forlate den franske hovedstaden, men 28-åringen fortalte i et intervju med Marca at han mest sannsynlig blir værende i PSG også neste sesong.

Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre, bedre kjent som Suso, ser ut til å bli værende på San Siro tross store utskiftinger. Spanjolens agent melder dette i et intervju med MilanNews. Jeremy Menez ser også ut til å bli værende på Milanello.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page