top of page

Overgangsrykter uke 24


Zlatan, Jackson Martinez, Geoffrey Kondogbia, Mats Hummels for å nevne noen. Det er kun 19 dager til overgansvinduet åpner. 

Med ferskt kapital og en skrubbsulten Adriano Galliani virker det ikke som at Milan skal ligge på latsiden i sommer. Som en direkte følge av Bee Taechaubols inntog og et tett samarbeid med Doyen Sports Nelio Lucas, skal sommervinduet for første gang på mange år bli en fryd å følge.

Når det kommer til ukens overgangsrykter er det til å få vann i munnen av.

Det var seigt og tungt fremover på banen foregående sesong, noe ledelsen er fullstendig klar over. Galliani som er kjent for å elske å signere verdensklassespisser er allerede godt i gang med arbeidet.

Det er ingen hemmelighet at Milan ønsker seg Jackson Martinez foran neste sesong. Galliani og Nelio Lucas befinner seg for tiden i Portugal for å hale i land en avtale for den ettertraktede spissen. Sky Italia og Gazzetta dello Sport  bekrefter begge at man står klare med de €35m som skal til for å trigge utkjøpsklausulen og vil tilby colombianeren €3,5m per sesong over fire år. Agenten hans bekreftet i går ryktene, men forklarte at en avtale er langt i fra fullført, og tilføyde at det er flere klubber er interessert.

Fra en verdensklassespiss til en annen. Zlatan Ibrahimovic skal selv ha uttalt at han ønsker å returnere til den rødsvarte delen av Milano, skal vi tro Sky Sport Italia. Galliani og Raiola har vært i prat de siste dagene, og i følge Di Marizio skal PSG heller ville tjene penger på supersvensken nå enn å miste han gratis når kontrakten går ut neste sesong. La Gazzetta dello Sport melder denne morgenen om en uttalelse fra PSGs president Al Khelaifi der han sier at hvis Zlatan en gang i fremtiden ønsker å forlate PSG, ville det være dumt å holde han igjen mot hans vilje.

Det virker som at Gallianis førsteprioritet er å signere en spiss, men det er ingen tvil om at Milan trenger fornyelse også på midten av banen.

Sampdorias Obiang var lenge sterkt linket sammen med Inzaghis mest sannsynlige erstatter, Mihajolovic. Det ble med ryktene da spanjolen har skrevet under på en avtale verdt €6m med West Ham.

Mihajlovic har også en annen tidligere elev høyt oppe på listen, Alberto Soriano, som Corriere dello Sport nesten er helt sikre på at kommer til å ende opp i Milan denne sommeren.

Som en følge av samarbeidet med Doyen Sport har en av dems klienter blitt sterkt linket, Geoffrey Kondogbia. Inter skal også være svært interessert i den franske midtbanespilleren, men Corriere dello Sport melder at som en følge av samarbeidet med Nelio Lucas, er Milan klart i førersetet. De skriver videre at etter å ha fullført kjøpet av Jackson Martinez, drar Galliani til Monaco som visstnok allerede har godtatt et bud på €27m.

Milan skal også være svært interessert i å hente Andrea Bertolacci som er deleid mellom Genoa og Roma. Det er nettopp det sistnevnte som gjør en mulig overgang svært vanskelig, ettersom Roma også er meget interessert i å hente midtbanespilleren. Skal vi tro tuttomercatoweb.it er Andrea nærmere en overgang til Roma enn Milan.

Det kan virke som at planene om å ruste opp forsvaret står litt i skyggen av andre storsigneringer, men det skorter ikke på rykter her heller.

Det er Sportmediaset som kan melde om interesse for hjertet i Borussia Dortmunds forsvar, Mats Hummels. En avtale som vanskeliggjøres av mange interesserte storklubber, i tillegg til at Dortmund skal være lite interessert i å selge.

Skal vi tro Sky Sports Manuele Baiocchini er det viktigste målet for fremtidens forsvar Atleticos Miranda. Den snart 31 år gamle brasilianeren som er på kontraktens siste år vil bringe enormt med rutine til et skjelvende Milan-forsvar.

Vi fortsetter hos Atletico der dagens utgave av Tuttosport forklarer at Milan også er svært interessert i Mirandas stopperpartner Diego Godin.

Så gjenstår det å se hva de neste ukene vil bringe, uten å være i tvil om at denne sommeren kommer til å bli bra.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page