top of page

Overgangsrykter uke 24


Det er kun halvannen uke igjen til overgangsvinduet åpner og ryktene rundt Milan hagler rundt ørene på fansen. 

Det har blitt en vane at Milan skal reise seg etter en skuffende sesong og dermed gjør flere endringer i spillertroppen, og det ser ikke ut til å bli annerledes i sommer heller. Vi gir dere ukens heteste rykter for spillerne som er linket inn og ut av portene på Milanello.

Vi starter med Rodrigo Ely som hadde en lovende preseason og startet sesongen som førstevalg i midtforsvaret. Han svarte med rødt kort, skrekkelige prestasjoner og et langvarig skadeopphold. Nå skal Cagliari ønske å låne midtstopperen i den kommende sesongen.

Snakket rundt Franco Vazquez ser ikke ut til å ende med det første, men nå skal spilleren selv være fast bestemt på å bli Milanista fremfor å dra til Tottenham eller Kina. Så spørs det om Adriano Galliani klarer å forhandle frem en god avtale for trequartistaen.

Carlos Bacca er jaktet av halve Europa og sier selv at han er fornøyd med å bli værende i Milan, men det er ikke sikkert han sier det samme om det kommer konkrete bud fra lag som PSG og Atletico Madrid. Milan skal være villige til å selge om klubben får tilbake de € 30 millionene som ble betalt til Sevilla for et år siden.

Stephan El Shaarawy ser ut til å være tapt for Milan, men Roma ønsker ikke å betale € 13 millioner for den lille faraoen. Løsningen skal være å sende Leandro Paredes motsatt vei for å få ned prisen. 21-åringen var denne sesongen på lån i Empoli og trives best i en offensiv midtbanerolle. Spilleren selv har nylig likt en tweet som omtalte ryktene.

Suso har hatt en flott vårsesong for Genoa, men det er ikke sikkert at spanjolen bli å finne på Milanello neste sesong. Real Betis skal nemlig være interesserte i å hente spilleren tilbake til hjemlandet, og Galliani ser lyst på muligheten til å gjøre en plusshandel.

En låneavtale for Real Madrids Mateo Kovacic ser vanskelig ut for Milan når både Roma, Juventus og Liverpool har kastet seg inn i jakten på 22-åringen.

M´baye Niang er ønsket av halve Premier League og blant andre Everton og Leicester er i ferd med å legge inn bud på rundt € 15 millioner.

Om franskmannen forsvinner ønsker Galliani å erstatte ham med Ciro Immobile som har hatt en god vår for Torino. Det er ventet av Sevilla krever rundt € 10 millioner for spissen som aldri fikk det til i Dortmund og Sevilla.

Axel Witsel spiller for tiden EM for Belgia, men ønsker ikke å dra tilbake til Russland for å fullføre det siste året av kontrakten med Zenit. Milan har lenge hatt følere ute, men nå frister Napoli med Champions League-spill og 27-åringen kan fort glippe ut av Gallianis fingre.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page