top of page

Overgangsrykter uke 23


EM er like rundt døren og spekulasjonene rundt eierskapet i klubben vil ingen ende ta. Da er det godt at det er helg og det har vært en rekke interessante rykter til og fra Milan den siste uken. 

Vi begynner med Keisuke Honda, som spilte en viktig rolle som høyrekant under Sinisa Mihajlovic. Nå er serberen borte og spilleren selv er usikker på om han er ønsket i klubben. 29-åringen har et år igjen av sin kontrakt og flere klubber skal være interesserte i spilleren, deriblant Valencia og Shaktar Donetsk.

Jherson Vergara har forlenget sin kontrakt med klubben frem til 2019. 22-åringen ble hentet til Milan i 2013, men har fortsatt til gode å spille en seriekamp for klubben. Denne sesongen har han imponert såpass for Livorno at han har fått en ny treårsavtale.

Liverpool har gitt Mario Balotelli beskjed om å stille til tjeneste i England 2 juli, og hans dager i Milano ser ut til å være over for denne gangen. Selv om han må stille opp for klubben som han har kontrakt med er urokråka fortsatt merket med «til salgs».

Riccardo Saponara har hatt sitt definitive gjennombrudd for Empoli denne sesongen, og det ryktes at Milan vil kjøpe tilbake spilleren som de solgte for € 4 millioner i fjor. Empoli har dog ikke hørt noe fra Milan, men det er ventet at prisen vil være det tredobbelte av hva Galliani klarte å selge playmakeren for i fjor.

Det har lenge vært pratet om en Italia-retur for Mateo Kovacic, et år etter at han forlot Inter til fordel for Real Madrid. Kroaten har slitt med spilletid for Champions League-mesterne, og Milan er interessert en en låneavtale. Kovacic skal være åpen for en retur til Italia, men både Roma og Juventus har spilleren på radaren.

M´baye Niang hisset på seg Milan-ledelsen da han hoppet fra et tak og ned i et svømmebasseng tidligere denne uken, og franskmannen la atpåtil videoen ut på sin Instagram-konto. Dette vil medføre bøter fra klubben, og Adriano Galliani skal også være interessert i å lytte til bud på angriperen. Premier League-mesterne Leicester har hatt spilleren på blokka i lengre tid, og ser nå muligheten til å få en reduksjon i prisen.

Palermo-spiller Franco Vazquez har lenge vært en prioritering hos Milan, men prislappen har foreløpig vært for stiv. Maurizo Zamparini krever € 25 millioner denne sommeren, men håper å selge spilleren ut av landet. Tottenham har innledet samtaler om den offensive midtbanespilleren.

Managersituasjonen i klubben er høyst usikker, men nå ser det ut som om Unai Emery ryker. PSG er nemlig ute etter spanjolen, og da havner Milan i andre rekke. Da er det godt å vite at Manuel Pellegrini er arbeidsledig, men han krever høye ambisjoner og investeringer om han skal takke ja til et tilbud fra Milan. Dermed er det avgjørende om President Silvio Berlusconi får solgt aksjemajoriteten eller ikke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page