top of page

Overgangsrykter uke 22


Klarer Galliani å overtale Ancelotti? Forsvinner to av klubbens største italienske talenter allerede i sommer? Det er kun 32 dager til overgangsvinduet åpner.

Den siste uken har det blitt klart at Milan prøver å overtale nylig sparkede Ancelotti til å ta over som trener foran neste sesong. Ancelotti har selv vært veldig klar på at han kan trenge et år fri, men de siste dagene kan det virke som at Galliani har fått italieneren på bedre tanker. I går uttalte Galliani til et samlet pressekorps på Malpensa flyplass i Milano at det er 50% sjanse for at Carlo returnerer til Milan.  En avgjørelse skal tas onsdag 3. juni.

Noe av det som skal ha fått Ancelotti til å i det hele tatt vurdere en tilbakekomst skal ha vært en målrettet Galliani, som har overbevist med en plan om å føre Milan tilbake til toppen.

Gazzetta dello Sport rapporterer at Conte fortsatt er et alternativ hvis Ancelotti sier nei, likevel melder avisen at en ideell plan B er Sevillas Unai Emery. Han skal allerede skal ha skrevet under på en avtale der han blir Milan-trener hvis Ancelotti avslår.

Det er ikke lenger noen tvil om at Inzaghi får fyken i nærmeste fremtid, og han skal ha blitt informert om Gallianis tur til Madrid for å prøve å overtale Ancelotti. Likevel uttalte den gamle måltyven til Milan Channel at han er bestemt på å fullføre kontrakten (som går ut i 2016) så fremt han ikke får beskjed om noe annet.

Når det kommer til spillerne som er ryktet inn i kommende overgangsvindu tyder det på et Milan som skal satse større enn på mange år.

Galliani har i følge Gazzetta dello Sport lokket Ancelotti med €120-150m i overgangsbudsjett, samt spillere som Gündogan, Bacca og Mandzukic. Den gamle ringreven har også uttalt til Il Giornale at Milan først vil velge en trener, for så å planlegge overgangsmarkedet.

Tuttosport kan melde om at Milan vil signere fem toppspillere og et par i backup foran neste sesong.

Atleticos Mario Suarez skal være et mål, og agenten hans skal ha tilbudt spilleren til Galliani, Milan skal dog ikke være interessert i følge Cor Sera.

Sky skriver at Rossoneri er interessert i Cesena’s spiss Gregoire Defrel. I så fall er det en kabal som må løses, da Defrel er i sameie mellom Cesena og Parma.

La Repubblica har skrevet en sak der de forklarer at man vil prøve å signere Monacos Kondogbia og Valencias Paco Alcacer og Andre Gomes. Avisen legger til at Valencia mest sannsynlig ikke vil selge to av sine stjernespillere når Champions League venter neste sesong. I tillegg skal man fortsatt følge situasjonen til Ibrahimovic og Dzeko.

Uavhengig av om Milan investerer eller ikke sitter man på noen talenter som utenlandske klubber sikler etter. Gazzettaen skriver at den høyt ansette keeperen Gianluigi Donnarumma som har fått kallenavnet «den nye Buffon», er på radaren til Chelsea, Real Madrid, Man Utd og PSG.

Agenten til Stephan El Shaarawy har uttalt til Sky Sports at klienten hans ville likt å spille i Premier League, men at han bryr seg om Milan. Så gjenstår det å se om det kommer inn bud på ‘Faraoen’.

I et intervju med L’Equipe TV fortalte Adil Rami at hvis Inzaghi fortsetter som trener, forlater han klubben.

Overgangsmarkedet nærmer seg, og for første gang på mange år er det lov å glede seg!

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page