top of page

Overgangsrykter uke 21


Mai står for fall og det er ikke lenge igjen til overgangsvinduet åpner, og som vanlig er det ventet høy aktivitet på Milanello. 

Vi begynner i forsvarsleddet, for med både Philippe Mexes og Alex på vei ut er det behov for nye ansikter. Et aktuelt navn skal være Martin Caceres fra Juventus som er kontraktsløs første juli. Både Milan og Roma er interesserte i søramerikaneren, men laget fra den evige stad kan tilby noe ikke Milan kan, nemlig Champions League.

Alvaro Negredo har ikke levert i Valencia på samme nivå som han gjorde i Sevilla eller gjennom høsten 2013 for Manchester City, men både Inter og Milan har i følge spilleren selv allerede vært i samtaler med agenten til «beistet». Det spekuleres i en pris på rundt € 10 millioner.

Milan har avvist all interesse fra Juventus for Mattia De Sciglio og klubben ønsker å bygge opp laget med den lokale backen som en viktig del av forsvaret.

Det er lenge siden det har vært en nordmann i Milan, men nå kan tiden være inn. Markus Henriksen har hatt en strålende sesong i AZ Alkmaar og scoret 19 mål fra sin offensive midtbaneposisjon. Både Milan og Napoli er interessert i 23-åringen som ønsker å spille i en av de fire store ligaene i Europa.

Silvio Berlusconi bekreftet tidligere denne uken at Mario Balotelli vil forlate Milan i sommer, men spissen kan fortsatt bli å se i Italia. Sampdoria er nemlig interessert i urokråken, men kun om han kommer på lån eller blir frigitt av Liverpool.

Det har lenge vært kjent at Leonel Vangioni blir Milan-spiller til sommeren, men det er fortsatt ikke offisielt. Den 29 år gamle venstrebacken fra Argentina vil bli presentert så fort overgangsvinduet åpner.

Milan har vært linket til Genoa-angriper Leonardo Pavoletti i flere måneder, men nå er Genoa i ferd med å prise spilleren ut av markedet. Hele € 25 millioner krever klubben for den 27 år gamle spissen som fant nettet 14 ganger i Serie A denne sesongen. En stiv sum for en voksen mann som kun har spilt en hel sesong på øverste nivå så langt i karrieren. Milan skal ha fått avslått et bud på € 20 millioner pluss Suso, som har vært på lån i Gena siden januar.

Til lørdag skal Real Madrid og Atletico Madrid gjøre opp om Champions League-trofeet på San Siro. I stedet for å deppe over å nok en gang ikke få være med i det ypperste selskapet vil Adriano Galliani bruke besøket til noe positivt, nemlig å forhandle frem en overgang for Mateo Kovacic. Kroaten kom til Madrid fra Inter for € 30 millioner i fjor sommer, men har ikke klart å spille seg til en fast plass i stjernegalleriet. En låneovergang med opsjon på kjøp skal være det mest interessante for begge parter.

Sinisa Mihajlovic er ansatt som ny manager i Torino og ønsker sin tidligere elev Juraj Kucka med på lasset. Slovaken har vært en suksess i Milan-trøyen etter overgangen fra Genoa i fjor sommer, og prisen skal ha steget fra € 3 millioner til € 8 millioner.

Flere tidligere managere i Milan kikker mot sin gamle klubb for forsterkninger, og Carlo Ancelotti er intet unntak. Han trenger bredde på topp i Bayern Munchen og ser på Carlos Bacca som en perfekt spiss. Prisen kan bli € 30-35 millioner.

Zlatan Ibrahimovic har en stor stjerne i Milan, men det blir neppe en retur for den svenske superspissen. Han skal være svært interessert i å forsøke seg i Premier League, og gjerne med sin gamle sjef Jose Mourinho som manager.

Etter at President Silvio Berlusconi bekreftet at Philippe Mexes, Alex, Kevin-Prince Boateng og Mario Balotelli er ferdige i klubben er det rom for flere nye spillere. I tillegg har Christian Abbiati valgt å legge hanskene på hylla etter en lang og innholdsrik karriere. Hvem håper du blir å se på Milanello i løpet av sommeren?

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page