top of page

Overgangsrykter uke 2


Vi er halvveis inn i overgangsvinduet og det er begrenset med aktivitet på Milanello. 

Vinterens første overgang er allerede i boks og Gabriel har dratt på lån til Cagliari for å tilegne seg mer spilletid, samtidig som Marco Storari gikk motsatt vei på en permanent overgang med varighet ut sesongen.

Det ser derimot ikke ut til å bli en handel mellom Milan og Ascoli for unggutten Riccardo Orsolini, som skal være så godt som klar for Juventus. Hans agent uttalte nylig at høyrekanten «er Juventusspiller». Den gamle dame må ut med € 5.5 millioner øyeblikkelig mens bonuser kan komme opp i €4.5 millioner. Orsolini vil i følge Rai Sport fullføre sesongen i Serie B.

Spilleren Adriano Galliani har landet på i stedet er Gerard Deulofeu fra Everton. Spanjolen har vært mye inn og ut av laget og skal ha sagt seg villig til å gå på lån til Milan, men Merseyside-klubben har ikke bestemt seg for om de er villige til å slippe driblefanten midt i sesongen.

Om Montella selv kunne velge sin kantspiller ville det antagelig vært Federico Bernardeschi, men Viola-spilleren er alt for dyr i vinter. Det kan derimot bli en realitet til sommeren om kineserne da har fullført sitt oppkjøp av klubben.

På papiret har Milan endel forskjellige spillere å velge mellom på midten, men manageren virker ikke å være overbevist over de han har til rådighet. En løsning kan være Danilo Cataldi fra Lazio som eventuelt kan komme på lån med opsjon for kjøp til sommeren. I følge Sportmediaset har Galliani allerede vært i kontakt med Lazio, men hovedstadsklubben ønsker ikke å slippe 22-åringen til en rival.

Luiz Adriano er på plass i Russland og det er i følge flere medier bare snakk om et tidsspørsmål før brassen blir presentert som Spartak Moskva-spiller. Milan vil få rundt € 1 million for spissen.

M´baye Niang åpnet sesongen på en fin måte, men gjennom de siste ukene har prestasjonene blitt stadig svakere og han er for øyeblikket også ute av førsteelleveren. Det ser ikke ut til å skremme West Ham som i følge Tuttosport ønsker å gjøre et forsøk på å hente franskmannen om Sofiane Feghouli forsvinner til Roma.

I sommer ble Leonel Vangioni hentet gratis fra River Plate, men enn så lenge har ikke venstrebacken fått prøve seg i Milan-drakta. En overgang til Sevilla ble tidligere nevnt, men sportsdirektøren i den spanske klubben har avvist dette tidligere denne uken. Da er det nok mer sannsynlig med en overgang til Marseille hvor manager Rudi Garcia har kommentert 29-åringen i positivt ordlag.

Heller ikke fremtiden til Mattia De Sciglio er skrevet i stein på Milanello. Backen har kontrakt ut neste sesong, men er ukentlig linket til Juventus. Galliani bedyrer at de har god tid og at det aldri har vært noen kontakt med seriemesterne, men om de ønsker å beholde akademispilleren lengre enn til neste sommer må partene snart i forhandlinger.

Chelsea kom med flere bud på Alessio Romagnoli i fjor sommer, men de ble alle avslått av Milan. Det ser dog ikke ut til å skremme London-klubben som i følge The Sun vil komme med et «kjempebud» på landslagsstopperen neste sommer.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page