top of page

Overgangsrykter uke 19


Det er virkelig deilig å være Milan-supporter om dagen. Med en veldig sannsynlig pengeinnsprøyntingen fra Østen er den forferdelige tiden med free-transfers endelig over. Sjekk hvilke klassespillere Milan har blitt linket med denne uken. Mercatoen nærmer seg, kun 54 dager igjen!

Hvis du trodde sagaen om overtakelsen av Milan var over tar du grundig feil. De fleste har kanskje slått seg til ro med at det blir Bee Taechaubol som kjøper en del av aksjene i Milan, og én dag blir majoritetseier. De fleste minus Berlusconi. I følge football-italia.net skal et kinesisk konsortium ha tatt opp kampen med Mr. Bee og slengt et tilbud verdt €580 millioner for 51% av aksjene på bordet. I tillegg vil kineserne i likhet med Bee la Galliani og Barbara beholde sine respektive roller i klubben.

For å kunne ta Milan til nye høyder er man avhengig en karakteristisk leder med erfaring. Det blir mest sannsynlig ikke Inzaghi da han etter alle solemerker er ferdig i klubben etter sesongen(og heller ikke passer inn i beskrivelsen). Skys Marco Nosotti melder at den tidligere legendetreneren Carlo Ancelotti er mannen for jobben, men samtidig et noe urealistisk mål da Real Madrid fortsatt kjemper om både CL og La Liga. Det er lov å drømme!

Fra en våt drøm til den neste har som alle vet Jürgen Klopp takket av som trener for Dortmund, dette kan påvirke Milan på en måte eller annen. De fleste inkludert Milan drømmer om Klopp på trenerbenken, angivelig også Real Madrid og Bayern. Om ikke Milan klarer å lure Klopp, melder gianlucadimarzio.com at Real Madrid skal være interesserte, noe som ved en kjedereaksjon kan føre til at Ancelotti plutselig sitter på benken i Milano.

Et mer realistisk mål for trenerjobben er  Sevillas Unai Emery. I følge Tuttosport har ikke Unai og Sevilla kommet til enighet hva gjelder ny kontrakt. De melder videre at spanjolen allerede har takket ja til Rossoneri, med betingelsen at Silvio forblir i rollen som fungerende president.

Det er ingen hemmelighet at Milan ikke akkurat har dunket inn mål denne sesongen, det er heller ikke hemmelig at den dødelige komboen Destro og Pazzini hittil har 5(!!) mål å skryte av (til sammen). Med andre ord trenger Milan en spiss som scorer mål neste sesong, og det skal ikke stå på gutta som er linket.

Vi kan begynne med en legende i fotballverdenen, Zlatan Ibrahimovic. Det at han sammen med Thiago Silva ble solgt i 2012 kan sammenlignes med da Titanic traff isberget, skipet sank. I følge gianlucadimarzio.com er 33-åringen kun en våt drøm. Svensken tjener €14m netto i året hos PSG, noe Milan ikke kan matche med €7.5m + bonuser det høyeste man er villige til å tilby.

Det blir ikke lettere å tilegne seg tjenestene til den 21 år gamle argentineren Paulo Dybala med halve fotballverden interessert, inkludert klubber som Juventus, Inter, Arsenal, City og PSG. Muligheten er der fortsatt, for i et intervju med La Repubblica uttalte Palermos president Zamparini  at Milan er med i kampen om vidunderbarnet som kommer til å bli solgt i sommer.

Fra et vidunderbarn til det neste, Milan skal være svært interesserte i å skaffe seg Santos sin 18 år gamle spiss Gabriel ‘Gabigol’ Barbosa Almeida. I følge nettstedet sambafoot.com har brasilianerens agent uttalt følgende; «Det er sant, overgangen til Milan er mulig. I alle fall blir han solgt, ikke noe lån. Vi vil finne den beste løsningen for alle som er involverte.» For dere som spiller Football Manager er det bare å krysse fingrene. Mer om denne saken kan du lese her.

Skal vi tro portugisiske Record kan Portos Yacine Brahimi være på vei inn dørene i Milano. 25-åringen har vært stor denne sesongen, og Milan er ikke de eneste som er interesserte. Med over 4 år igjen av kontrakten, kan det bli vanskelig å kjempe mot Bayern Munchen og Arsenal om den algeriske offensiven. Record melder videre at Milan i tillegg er interesserte i Benficas kreative ving Nicolas Gaitan. Med en utkjøpsklausul på €35m er spørsmålet om 27-åringen er verdt pengene.

Nok om spillere som er linket inn, Jeremy Menez skal i følge ryktene ha interesserte parter i både Frankrike og England. Det er tuttomercatoweb.com som melder at Liverpool og Monaco er lystne på å hente 27-åringen for en ukjent sum med penger.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page