top of page

Overgangsrykter uke 16.Milan ser til Brasil for å forsterke midtbanen. Ungdomssensasjonen Hachim Mastour kan allerede være på vei ut dørene. Det er kun 75 dager til overgangsvinduet åpner.

Fansens favoritt Nigel De Jong har uttalt at han ikke fornyer kontrakten før han vet mer om Milans planer for fremtiden. Manchester United står klare til å ta i mot midtbaneterriern om kontraktfornyelsen skulle gå i vasken melder La Gazzetta dello Sport.

Det ser ut til at Milans midtbane kommer til å gjennomgå en overhaling i sommer. Essien, Muntari og De Jong er alle tre på utgående kontrakt, og det er kun sistnevnte som det skal være interessant for fornyelse. I tillegg er formspilleren Marco Van Ginkel kun på lån hos Milan ut sesongen og returnerer til Chelsea etter sesongen. Tuttosport melder om at Milan har sett seg ut brasilianeren Jorginho som for tiden spiller i Napoli, men som er deleid av Napoli og Verona som et tilskudd til troppen.

Landslagsspilleren Mirko Valdifiori har blitt linket til Milan i lang tid, og Tuttosport kan melde om at han fortsatt er en brennhet kandidat til å erstatte midtbanespillerne på utgående kontrakt.

Med nye investorer ventende på dørstokken gleder mange Milanfans seg til sommeren og overgangsmarkedet. Forrige uke blusset det opp rykter om at Zlatan Ibrahimovic kunne være aktuell for en retur til Milan i sommer. Zlatans kontroversielle agent Mino Raiolo ble intervjuet av France Football der han uttalte at Zlatan vil fortsette å spille for Ligue 1’s regjerende mestere også etter pågående sesong.

I et intervju med La Gazzetta dello Sport kan agenten til Hachim Mastour fortelle at hans klient er et hett prospekt og skal være i søkelyset til Real Madrid. Han forteller at han hadde samtaler med representanter fra Real Madrid i januar og at de virkelig har troen på Mastour. Han forklarer videre at akkurat nå tenker Mastour kun på Milan, men at man aldri vet hva som vil skje i fremtiden.

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page