top of page

Overgangsrykter uke 13.Trenerjakten fortsetter, Mihajlovic eller Sarri? Mr. Pink skal angivelig ha danket ut Mr. Bee i racet om oppkjøpet av klubben. Mister Milan sin franske storscorer i sommervinduet? Det er kun 97 dager til overgangsvinduet åpner.

Det er ingen hemmelighet at Berlusconi og Milan jakter på en utenlandsk investor som har kapital til å løfte klubben opp der den hører hjemme. Den siste måneden har vi kunnet lese at den thailandske aksjemegleren Bee Taechaubol har vært nærmest et oppkjøp. I følge rapporter fra Tuttosport har den kinesiske foretningsmannen Mr. Pink allerede skrevet under på en avtale om oppkjøp av 75% av aksjene i Milan over de neste tre årene.

Curva Sud streiket i lørdagens kamp mot Cagliari og hang opp bannere hvor vi bla. kunne lese «Game Over», «Insert coin & #SaveACMilan». Nettstedet Forza Italian Football kan fortelle at lederen for Curva Sud, Il Barone har gjort krav på et møte med enten Silvio eller Barbara Berlusconi, vil han ha svar på Berlusconi-familiens plan for Milan. Møtet må finne sted før kampen mot Sampdoria 12. april, hvis ikke vil Curvaen fortsette å protestere.

I følge La Gazzetta dello Sport skal ikke Milan være villige til å fornye kontrakten til Philipe Mexes, som blir ansett som for dyr. Det har lenge vært snakk om å fornye kontrakten med to nye år, men da må franskmannen godta en lønnsreduksjon på 50%. Spørs om ikke Mexes må finne seg en ny klubb.

Det er ikke noe nytt å melde om Nigel De Jong og hans kontraktsituasjon. Sånn ståa er nå, går kontrakten ut til sommeren og både Juventus (Pirlo) og Manchester United står klare med åpne armer.

Jeremy Menez har virkelig blomstret denne sesongen, og står med utrolige 15 scoringer så langt. Skal vi tro Corriero dello Sport vil Menez bort fra klubben hvis ikke Milan kvalifiserer seg til Europacup-spill, til tross for at han har to år igjen på kontrakten. Milan kan være fristet til å tjene gode penger på franskmannen som de hentet gratis foran sesongen.

Den tidligere måltyven Pippo Inzaghi er etter alle solemerker ferdig som Milan-trener etter sesongen. Trenere som Conte, Montella og Klopp har vært ryktet inn. Etter å ha telt pengene i banken står Milan igjen med to alternativer, Sampdorias Mihajlovic og Empolis Sarri. I et intervju med radiostasjonen Radio Rai innrømmer Empolis president Fabrizio Corsi at han ville vært lei seg om Sarri dro, men at han er helt klar på at han fortjener å trene en større klubb. Velkommen Sarri?

Marco van Ginkel som er på utlån fra Chelsea fikk en tung start på sesongen. Takket være en skadeskutt midtbane har nederlenderen fått mer spilletid i det siste, og i tillegg imponert mange. Calciomercato.com kan melde om at Milan skal være lystne på å forlenge låneoppholdet ytterligere ett år.

Sesongen har vært blytung for leiesoldaten fra Roma, Mattia Destro. Han har fått utdelt den vanskelige oppgaven å være spydspiss og målgarantist i et haltende Milan. Han ankom de rødsorte på lån i Januar med en oppsjon på kjøp der summen sies å ligge på €16 millioner. Mange vil kanskje spørre seg om Destro er verdt slike penger. Milan spør seg også dette spørsmålet, i følge Sportmediaset.it. Tiden vil vise om vi ser Destro i Milan neste sesong.

Den sveitsiske u-landslagsbacken Silvan Widmer skal være på ønskelisten til både Milan og Inter. Det er TuttoUdinese.it som kan melde om at Milan er villige til å strekke seg langt for å sikre seg høyrebacken. Så langt som å prøve seg på en byttehandel der Stephan El Shaarawy går andre veien.

Carlo Ancelotti står i fare for å måtte se seg om etter nytt beite hvis ikke Real Madrid vinner enten La Liga eller Champions League denne sesongen. Det er The Telegraph som melder at Zinedine Zidane er klar til å ta over for Ancelotti hvis han feiler. Potensiell redningsmann?

Hva tenker du om Sarri som Milans nye trener? Eller drømmer du kanskje om Ancelotti? Er du klar for å gi slipp på El Shaarawy?

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page