top of page

Overgangsrykter uke 1Med et rykende ferskt år følger også et nytt overgangsvindu med spillere som blir linket til og fra Milan. 

Til tross for en noe slunken lommebok som følge av det kommende oppkjøpet er det flere spillere som er linket til klubben, og en av disse er Everton sin spanske driblefant Gerard Deulofeu. Vingen har kun startet fire seriekamper denne sesongen og har ikke vært involvert i noen scoringer, men Ronald Koeman ønsker ikke å miste 22-åringen nå på grunn av skader på andre spillere. Milan ønsker seg et lån med mulighet for kjøp til sommeren, men det biter neppe de blå fra Merseyside på. Også Deportivo og Las Palmas har luftet sin interesse.

Med kinesiske yen kommer også større ambisjoner på overgangsmarkedet og L´Equipe mener å vite at Milan ønsker Serge Aurier fra PSG. Høyrebacken har havnet i trøbbel for sine uttalelser tidligere i karrieren og det er ikke utenkelig at franskmennene vil kvitte seg med spilleren i løpet av 2017. De katalanske gigantene Barcelona følger også nøye med på situasjonen.

Det mangler ikke på argentinske stjerner som har blomstret i Milan, og nå kan Fernando Gago bli neste mann i rekken. 30-åringen dro hjem til Boca Juniors for fire år siden etter opphold i blant annet Roma og Real Madrid, men nå skal kroppen være klar for et nytt eventyr. Kontrakten med Boca går ut ved sesongslutt og midtbanespilleren vil ikke bli en dyr mann om Galliani får napp.

Det er dog ikke alle argentinere som lykkes i Milan og Jose Sosa må kunne sies å havne i den kategorien enn så lenge. Han kom fra Besiktas for € 7.5 millioner i sommer, men har ikke klart å sette sitt preg på laget enn så lenge. Hans agent fortalte nylig til MilanNews.it at spilleren er fornøyd i klubben, men at mye kan forandre seg innen 31. januar.

Simone Zaza har ikke lyktes spesielt godt i West Ham og det går ikke mange dagene mellom hver gang ryktene rundt spissen dukker opp. En overgang tilbake til Italia er meget sannsynlig og flere klubber er interessert i den Juventus-eide spillerens tjenester. Både Fiorentina, Genoa, Sassuolo og Milan følger med.

En annen angriper som blir ryktet til øst og vest er Carlos Bacca. Colombianeren kom tidlig tilbake fra juleferie for å ta tilbake plassen som midtspiss for Milan, og agenten avviser at han vurderer et tilbud fra Kina. Interessen fra England er også tilstede, men Bacca virker å trives i Milan enn så lenge til tross for at Beijing Guoan i følge Calciomercato.com vil betale ham € 10 millioner i året.

Milan Badelj er sterkt ønsket av Vincenzo Montella, men det ser ikke ut til å bli en gjenforening i Milan. Kroaten er nemlig nær en overgang til Roma og Corriere dello Sport mener å vite at partene er enige om en overgang verdt €12 millioner.

Stortalentet Riccardo Orsolini kan også glippe for Milan. Adriano Galliani snakket varmt om 19-åringen før jul, men nå har Juventus meldt seg på i kampen og Ascoli sin direktør bekrefter at partene har pratet sammen. Prislappen på høyrevingen var på € 3 millioner, men en budkrig kan selvfølgelig presse det tallet opp.

Da er det kanskje større sjanse for at Keita Balde blir å se i rødt og svart om kort tid. Lazio ønsker € 30 millioner, noe Milan selvfølgelig ikke er i stand til å betale. Et lån til € 5 millioner nå pluss en permanent overgang verdt € 20 millioner til sommeren er det Adriano Galliani har å tilby. Corriere dello Sport er overbevist om at det gode forholdet klubbene seg i mellom kan dytte overgangen i riktig retning og at M´baye Niang kan selges for å finansiere den unge senegaleseren.

Watford spiller i Premier League, men de har knapt en engelsk spiller på laget. Det bryr Walter Mazzarri seg lite om og ønsker heller å få på plass en japaner ved navn Keisuke Honda. Sportiella mener å vite at selv om 30-åringen er kontraktsløs til sommeren, ønsker Mazzarri å få ham på plass med en gang.

Luiz Adriano skal være så godt som klar for Spartak Moskva, noe også agenten har uttalt. Vi venter på den offisielle beskjeden fra en av klubbene, men alt tilsier at russerne betaler € 1 million for brassen i løpet av januar.

Det samme kan sies om keeperen Gabriel som vi tidligere har nevnt. Et rent lånebytte med Cagliari og Marco Storari er på tapetet, og det er ventet at avtalen blir bekreftet i løpet av kort tid. Gabriel er tiltenkt rollen som førstekeeper for laget med flest baklengs i Serie A, mens Storari naturlig nok vil sitte på benken og støtte de to talentene Donnarumma og Plizzari.

Juventus har bestemt seg for å hente en ny venstreback neste sesong og selvfølgelig kommer Mattia De Scilgio sitt navn opp. Han har blitt linket til den gamle dame i flere sesonger, men for første gang på lenge har han flere gode kamper på rad i beltet og Milan er neppe interessert i å slippe akademispilleren til en av sine argeste rivaler.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page