top of page

Oppsummering av landslagsoppholdet


Flere spillere fra Milan har med vekslende hell representert sitt land i landslagspausen.

Italia møtte først Liechtenstein borte i VM-kvaliken, en kamp som endte med en oppskriftsmessig borteseier med sifrene 4-0. Både Mattia De Sciglio, Alessio Romagnoli og Giacomo Bonaventura startet for Italia, og de to sistnevnte noterte seg også for hver sin målgivende pasning. Italia deler førsteplassen i gruppen med Spania etter fire kamper. Begge lagene har tatt 10 poeng, men det er kun en nasjon som går direkte til VM.

I Storkampen mot Tyskland var det bare Romagnoli som spilte fra start, mens de andre Milanspillerne ble hvilt. Midtstopperen ble byttet ut i pausen, mens Gianluigi Donnarumma spilte andre omgang i vennskapskampen som endte 0-0.

For U19-laget ble det seier i den første kampen mot Armenia med sifrene 2-1 og både Andres Llamas, Matteo Gabbia og Patrick Cutrone, som gav Italia ledelsen 1-0 etter 13 minutter, spilte fra start. Manuel Locatelli kom inn etter 81 minutter mens Alessandro Plizzari var ubenyttet reserve.

I det andre oppgjøret spilte laget 1-1 mot Sveits, og nok en gang var det mange Milan-spillere fra start. Andres Llamas, Matteo Gabbia, Manuel Locatelli og Patrick Cutrone startet alle kampen, og Gabbia gav Azzurri ledelsen etter 13 minutter. Spissen Patrick Cutrone ble tatt av banen etter 76 minutter. Laget er med det klare for Europamesterskapet til sommeren.

Juraj Kucka spilte hele kampen for Slovakia da de nedsablet Litauen med 4-0 i VM-kvaliken, og scoret selv 2-0 målet. I vennskapskampen mot Østerrike ble midtbanespilleren hvilt. Slovakia er på etterskudd i gruppe F og ligger fire poeng bak gruppeleder England og to poeng bak Slovenia på playoff-plass.

Keisuke Honda spilte hele kampen da Japan nedsablet Oman med 4-0. I kvalikkampen mot Saudi-Arabia startet Honda på benken, men kom inn i pausen og var med på å vinne 2-1. Med seieren kommer Japan opp på 10 poeng, det samme som gruppeleder Saudi-Arabia etter halvspilt kvalifisering.

I Sør-Amerika ble det noen skuffende kamper for Carlos Bacca og Colombia. Som ubenyttet reserve fikk spissen først se lagkameratene spille 0-0 hjemme mot Chile før de ble nedsablet borte mot Argentina med sifrene 3-0. Bacca fikk de siste femten minuttene i tapet, men klarte ikke å påvirke resultatet. Colomba falt dermed ned på sjetteplass, et poeng bak Argentina som ligger på playoff-plass. De fire øverste lagene går rett til VM. Opp til Chile på fjerdeplass er det to poeng når det gjenstår seks kamper.

For Gustavo Gomez ble det heller ingen grunn til å juble. Hjemme mot Peru, med Gomez i midtforsvaret,  ble Paraguay slaktet med 1-4. Han spilte også hele kampen borte mot Bolivia, men endte opp med å score kampens eneste mål da han satt ballen i eget nett ti minutter før slutt. Paraguay ligger fire poeng bak playoff og fem poeng bak direkte VM-plass.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page