top of page

Ofres Lapadula?


Gianluca kan bli ofret i sommer. 

Milan har forhandlet med Atalanta om en overgang for høyrebacken Andrea Conti i en periode, men partene har så langt til gode å komme til enighet. Bergamo-klubben verdsetter 23-åringen til € 28 millioner, mens Milan ikke ønsker å betale mer enn ca. € 20 millioner.

En løsning kan i følge flere medier bli å inkludere en spiller som går motsatt vei som en del av overgangssummen. Den mest aktuelle spilleren skal være Gianluca Lapadula. Angriperen, som scoret 3 mål for Italia forrige uke, klarte aldri å krige seg til en fast plass i Milan-angrepet forrige sesong.

I sin debutsesong fikk Lapadula 12 kamper fra start og 15 innhopp, og noterte seg for 8 scoringer og 4 målgivende pasninger. Carlos Bacca ble, til tross for manglende scoringsform, gang på gang valgt som lagets midtspiss.

Med Andre Silva på plass i Milano blir det neppe enklere for den tidligere Pescara-spissen, og han kan få betydelig mindre konkurranse i Atalanta. Årets store overraskelse i Serie A frykter nemlig at spissduoen Andrea Petagna og Alberto Paloschi, begge med en fortid i Milan, forsvinner til større klubber i løpet av sommeren.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page