top of page

Ofres Biglia?


Argentineren kan bli brukt i en byttehandel.

Milans interesse for Milan Badelj var stor under Vincenzo Montella sin regjeringstid, men virker ikke å ha avtatt selv om klubben har vært gjennom et managerskifte.

I følge La Nazione står Fiorentinas strateg, som er ikke i sitt siste kontraktsår, høyt oppe på listen over potensielle nyervervelser.

Avisen hevder at Milan ønsker å sende Lucas Biglia motsatt vei. Argentineren, som kom fra Lazio for € 20 millioner i sommer, har fortsatt til gode å imponere for Rossoneri.

La Nazione skriver at dette kan være en god avtale for alle parter. Milan får kvittet seg med en spiller som per dags dato varmer benken, Fiorentina får en mer langsiktig løsning da de ikke har vært i stand til å forlenge kontrakten med Badelj og Pioli får mulighet til å jobbe med en av sine mest betrodde spillere fra deres tid sammen i Lazio.

Avisen nevner ikke hva en eventuell avtale vil koste, men med tanke på Badelj sin kontraktslengde og Blglia sin pris for 6 måneder siden, ville det vært unaturlig om ikke det er Fiorentina som må frem med sjekkheftet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page