top of page

Offisielt: Suso har forlenget kontraktenDet har lenge vært klart at Susos kontrakt ville bli forlenget, men endelig er penn satt til papir og underskriften er offisiell.

Den 23 år gamle spanjolen har forlenget kontrakten sin 2022, og har fått betydelig bedre lønnsvilkår i sin nye avtale. Tidligere tjente Milans stjernespiller omlag 1 million euro i året og var blant klubbens dårligst betalte seniorspillere, men med en ny årslønn på omlag 3 millioner euro har han fått en kraftig lønnsøkning. Det har vært spekulert i at det vil være en utkjøpsklausul på 50 millioner euro i avtalen, men dette er ikke bekreftet og klubben har ikke nevnt noe vedrørende en klausul i sin offisielle uttalelse.

Suso er selv svært fornøyd med å ha forlenget kontrakten og beskriver dette som en av de største dagene i hans liv. Han skriver på sin instagram-konto at han er svært fornøyd med å ha signert en ny langtidskontrakt, og takker Milans sportslige ledelse for tilliten han nå blir vist. Vi ser frem til å følge Suso i Milan-trøya i mange år fremover og er svært fornøyde med at en av klubbens største profiler i fjorårssesongen blir værende.

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page