top of page

Offisielt: Strinic klar for aksjon


I går kveld kom klubben med en gladmelding vedrørende Ivan Strinic sin tilstand.

Etter en tre måneder lang suspensjon fra fysisk aktivitet har legene gitt grønt lys for at Ivan Strinic igjen kan trene sammen med sin nye klubb. Det meldte klubben gjennom en pressemelding på sine nettsider i går kveld.

-I løpet av de siste dagene har Ivan Strinic gjennomgått en rekke medisinske tester. Testene ble gjennomført på Kardiologi-klinikken i Padova av Professor Domenica Corrado, en av de ledende ekspertene internasjonalt. 

-Diagnosen som er stilt er hypertrofisk kardiomyopati. På bakgrunn av undersøkelsene kan spilleren gjennoppta trening etter en tre måneder lang suspensjon. Vår kroatiske forsvarer vil derfor delta på trening på Milanello fra og med mandag.

I forkant av årets VM, hvor Ivan Strinic var en del av begeistrende kroater som tok seg helt til finalen, ble venstrebacken signert på en gratis overgang. På grunn av utvidet ferie etter mesterskapet tok det en stund før han sluttet seg til troppen, og hjerteproblemene ble oppdaget før han fikk ikle seg den rødsorte drakten. Diego Laxalt ble derfor hentet inn for å gi Riccardo Rodriguez litt konkurranse, og Ivan Strinic kan vente seg tøff motstand for å spille seg inn på laget. Etter flere måneder uten trening og kamp er det ventet at det vil gå relativt lang tid før veteranen får sin debut for Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page