top of page

Offisielt: Silva klar for Milan


Andre Silva ble mandag ettermiddag presentert som ny Milan-spiller.

Portugiseren kommer fra Porto og blir dermed Milans fjerde signering i årets Mercato. 21-åringen har signert en femårsavtale og koster klubben rundt € 38 millioner.

Andre Silva kom til Porto som 15-åring og har gått gradene i storklubben. Han fikk sin debut i sesongen 15/16, men det definitive gjennombruddet kom i sesongen vi nettopp har lagt bak oss. Som en soleklart førstevalg på topp scoret 21-åringen totalt 21 mål på 44 kamper i serie, cup og Champions League. På to sesonger i Porto endte han med 24 mål på 55 offisielle kamper.

Angriperen har representert Portugal på alle nivåer, fra U16 til A-laget. Debuten for seniorlandslaget kom i fjor, og på åtte kamper med flagget på brystet har Silva funnet veien til nettmaskene hele syv ganger.

Andre Silva er en meget solid fysisk spiller (185 cm & 78 kg) som er en trussel i luften, så vel som langs bakken. Han er god teknisk og har nese for mål. I Porto har han spilt midtspiss i 4-3-3 og bør passe godt inn i Vincenzo Montella sitt system. I Silva får Milan en spiss som liker å involvere seg og være med i det oppbyggende spillet.

Vi ønsker Andre Silva velkommen og håper at han vil bli en stor suksess i Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page