top of page

Offisielt: San Siro renoveres


Begge Milano-klubbene ser ut til å bli værende på den ærverdige arenaen.

Det kom frem i en pressemelding fra Milanos byråd. Begge klubbene, og spesielt Milan, har tidligere hatt store planer om å bygge en egen stadion slik Juventus gjorde for et par år siden. Nå ser det ut til at de planene blir lagt på is i minst to sesonger.

«Den tekniske komiteen som står for bruk og ledelse av Giuseppe Meazza Stadium og relaterte tjenester har godkjent det årlige vedlikeholdsprogrammet, samt en mer omfattende plan for å modernisere stadionet. Dette skal gjøres innen 2020.»

«Det bekreftes at det vil gjøres forbedringer som omfatter den årlige nyleggingen av gressteppet samt andre prosedyrer som lysene ved inngangene, ny sentral for politiet, forbedringer av den første seksjonen, utvikling av det elektriske systemet og nye toaletter på den første seksjonen.» 

«Tribunen og VIP-fasilitetene på den første seksjonen vil moderniseres, og det vil bli en ny lounge for klubb-museumet og flere plasser for kommersielt salg. I tillegg vil det bygges et nytt VIP-område på den første seksjonen ved den røde tribune-delen, nye områder for media og området utenfor stadionet skal renoveres.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page