top of page

Offisielt: Romagnoli har skrevet under ny kontraktAlessio Romagnoli har skrevet under på en ny 4-årskontrakt.

Det melder Milan på sin offisielle hjemmeside. En kjærkommen nyhet etter siste ukers spekulering om stopperens fremtid etter murringen rundt Financial Fair Play. Romagnoli har vært en bauta sammen med Bonucci i år, så han har hyppig blitt nevn som en av de som kunne bli solgt, men dette er et tydelig signal på at han blir værende.

Milan sendte en live-sending sammen med Fassone og Mirabelli på Facebook tidligere i dag fra Casa Milan. Etter at kontrakten var skrevet under, kom en offisiell uttalelse: «Alessio Romagnoli har forlenget sin kontrakt med klubben til 30. juni 2022.».

«Det er med stolthet og glede at vi kan kunngjøre at Alessio Romagnoli blir værende i fire år til med en forlengelse av kontrakten.» Fassone sa «Vi lo, etter å ha lest avisene og om andre lag (Romagnoli var linket til bl.a. Juventus journ. anm.), siden vi ble enige om en avtale sammen med spilleren og hans agenter for flere uker siden. Vi går inn i neste sesongen med en bekreftelse på at vår bauta for fremtiden blir værende.»

Mirabelli, som etter kontraktsfornyelsen tok med seg Romagnoli for å møte Gattuso, la til: «Han nølte ikke med å binde seg til Milan for en så lang periode. Han hørte ikke etter sirenene, selv om det var så mange av dem. Jeg må si ‘bravo’ om gutten, som jeg syns er en av de beste som er. Jeg er sikker på at dette ikke er den siste forlengelsen han skriver under i Milan. Han kommer til å tilbringe flere år her.»

Saken ble omtalt i rossoneriblog.com.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page