top of page

Offisielt: Robinho forlater MilanI fjor gikk Robinho til Santos på lån, og brasilianeren fikk samtidig beskjed om at han var ferdig i klubben. Han har til tross for dette vært Milans eiendom frem til nå, men tidligere denne uken signerte han for kinesiske Guangzhou.

31-åringen forlater Milan gratis, til tross for en forholdsvis god sesong hos Santos og et comeback på det brasilianske landslaget. Robinho skal tilbringe det neste halvåret i Kina, og det er Guangzhou Evergrande som får nyte av ballkunstnerens ferdigheter i tiden fremover. Den tidligere Real Madrid- og Manchester City-stjernen skal tjene hele en million euro i måneden hos de hardtsatsende kineserne og kan med det sikre seg store verdier på tampen av karrieren.

Robinho, som har spilt 99 landskamper for Brasil, var også sterkt ønsket i Santos,  men valgte heller tilbudet fra kinesisk fotball. I Milan ble det 144 offisielle kamper, og 32 mål for brasilianeren. Det startet godt med hele 14 seriemål og seriegull i 10/11-sesongen, men de kommende sesongene ble preget av nedturer og nå er det altså en definitiv slutt på hans tid i Milan. Vi ønsker lykke til i Kina!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page