top of page

Offisielt: Ricardo Rodriguez har signert for Milan


Ricardo Rodriguez har i dag gjennomført de medisinske testene på Milanello og signert kontrakten som knytter ham til Milan fra og med 1. juli.

Den 24 år gamle sveitseren kommer fra Wolfsburg, hvor han har spilt siden 2012. På de fire sesongene i klubben har han spilt 184 kamper, og i løpet av disse kampene står han med intet mindre enn 50 målpoeng! Ingen forsvarsspillere i Bundesliga har flere assists de siste fem sesongene. Det er med andre ord en offensivt anlagt venstreback Milan nå har sikret seg. Med en strålende venstrefot har han vært et viktig våpen på dødballer i Wolfsburg, og det antas at Rodriguez vil bli en viktig mann for Milan, både offensivt og defensivt.

Denne sesongen har 24-åringen spilt en del stopper i Wolfsburg, men det meste tyder på at han er tiltenkt rollen som venstreback når han starter opp sesongen med Milan til høsten. Han ankommer i en avtale som antas å være verdt 15 millioner euro, pluss eventuelle bonuser på opptil 3 millioner euro basert på prestasjoner. Rodriguez har signert en avtale som gjør ham til Milan-spiller ut sesongen 2020/21.

Rodriguez ankom Milano den 06. juni, når han landet på Malpensa, hvor han ble møtt av en rekke medier. Han gjennomgikk den første delen av den medisinske testen i går, før han fullførte de siste testene og senere signerte kontrakten i dag. Milan har gått langt i å bekrefte avtalen tidligere denne uken, og nå er det altså offisielt. Benvenuto Ricardo Rodriguez!

Til Milan TV sa venstrebacken, som allerede har bestemt seg for sitt draktnummer, følgende i forbindelse med offentliggjøringen:

«Jeg elsker denne drakten, den er rett og slett nydelig. Jeg er glad for å være her og ser frem til å spille for Milan. Jeg kommer til å bruke drakt nummer 68 siden min mor ble født det året.»

«Jeg har spilt på San Siro en gang tidligere og kan ikke vente på å kjenne på den sensasjonelle følelsen igjen. Det er en strålende stadion. Jeg ser frem til å treffe og bli kjent med mine nye lagkamerater, jeg vet at det er mange søramerikanere her og jeg er sikker på at jeg finner meg godt til rette. Om jeg skal spille i en treer eller firer bak bryr jeg meg lite om.»

Vi ønsker Ricardo Rodriguez velkommen til klubben og håper at han får et suksessfullt opphold i Milan!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page