top of page

Offisielt: Rade Krunic er klar for MilanDet har vært kjent i noen uker og endelig er det offisielt. Rade Krunic er klar for AC Milan!

Den 25 år gamle bosnieren Rade Krunic er klar for AC Milan. Han kommer fra Empoli i en overgang verdt 8 millioner euro. Krunic har spilt i Empoli siden 2015, og var en del av laget til Milan-trener Marco Giampaolo der i 2015/16-sesongen. Krunic har vært fast inventar på Empoli siden overgangen, og de to siste sesongene har han scoret fem mål fra sin midtbaneposisjon. Denne sesongen noterte han seg også for syv assist og kom dermed opp i hele 12 målpoeng på 33 kamper, mens han forrige sesong leverte 15 målpoeng, den gang i Serie B. Krunic er en offensivt anlagt midtbanespiller, som til vanlig har spilt mezz’alla i Empoli. Han har også fått 10 landskamper for Bosnia, og scoret ett mål.

Krunic har signert en femårskontrakt og det har blitt rapportert at han vil tjene 1,2 millioner euro i året hos Milan. Han har gjennomgått den medisinske testen for over en uke siden og var på trening med laget tidligere i dag, selv om den offisielle oppstarten er i morgen. Det skal ifølge rapportene være Zvonimir Boban som har anbefalt signeringen, etter at Maldini også har vist interesse for å signere ham.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page