top of page

Offisielt: Piatek klar for Milan


Krzysztof Piątek er klar for Milan!

Dette annonserte klubben på sine offisielle sider sent onsdag kveld. Polakken, som ble hentet til Genoa for € 4.5 millioner før sesongen, har vært i fyr og flamme og står med 19 scoringer på 21 kamper (13 mål på 19 seriekamper) denne høsten. Det var altså nok til at Milan, i henhold til italienske medier, la € 35 millioner på bordet for 23-åringen. Piatek bestod de medisinske testene tidligere i dag og har signert en avtale gjeldende frem til sommeren 2023. Ingen spillere har gått motsatt vei i avtalen, og det er ikke kjent hvordan Milan og Genoa har blitt enige om nedbetalingen, men det er høyst tvilsomt at Milan har råd til å betale hele overgangssummen momentant.

I morgen vil det holdes en pressekonferanse på Milanello, og etter den vil Piatek ta del i sin første trening med sine nye lagkamerater. Han vil være en aktuell mann for helgens kamp mot Napoli.

Samtidig avsluttes låneavtalen for Gonzalo Higuain, som ble presentert som ny Chelsea-spiller i kveld. Argentineren ble ingen suksess i Milan og blir stående med 22 kamper, 8 mål og 3 målgivende pasninger.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page