top of page

Offisielt: Nikola Kalinic klar for Milan.


Den høystrakte kroaten er etter alle solemerker klar for Rossoneri. 

Ifølge klubbens Twitterkonto har Kalinic bestått de medisinske testene og er ventet å ankomme Casa Milan i løpet av morgendagen for å signere en kontrakt på fire år. Kroaten vil potensielt koste Milan 25 millioner euro, men det er kun snakk om et lån med opsjon på kjøp, hvor Milan betaler 5 millioner for lånet og evt. vil betale det resterende dersom de ønsker å signere spissen permanent.

I løpet av et nokså hektisk overgangvindu, har Milan vært linket til flere angrepsspillere i verdenklasse. Belotti, Aubameyang, Morata og Zlatan har alle vært sterkt ryktet til klubben. Kalinic har vært ønsket av Montella i lang tid, og om ikke noe skulle gå virkelig feil, vil han få oppfylt ønsket sitt. 29-åringen nettet 15 ganger forrige sesong, og vil nå bli Milan’s tolvte og potensielt sett siste signering dette vinduet.

Den tidligere Blackburn Rovers-spilleren kommer fra Fiorentina, hvor han har spilt siden august 2015. Han har 35 landskamper for Kroatia og har skåret i femten av disse. Med andre ord har han en massevis av erfaring, og vil tilføye et ungt lag mye.

Milan har nå tre spisser, Cutrone, Andre Silva og nå nykommer Kalinic. Det blir en vanskelig nøtt å knekke for Montella om hvem han velger å satse på denne sesongen, men mye tyder på at Kalinic vil bli et viktig alternativ i årets utgave av Milan.

Hvis alt går etter planen, signerer Kalinic kontrakten i morgen og vil være tilgjengelig for playoff-kampen borte mot Shkendija på torsdag. Om den kampen kommer for tidlig, vil nykommeren mest sannsynlig bli å se i den vakre rødsvarte drakten allerede på søndag, hjemme mot Cagliari.

Benvenuto Nikola.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page