top of page

Offisielt: Musacchio klar for Milan


Mateo Musacchio ble i dag presentert som ny Milan-spiller.

Den argentinske midtstopperen har vært linket til klubben i snart ett år, men i fjor sommer hadde ikke Adriano Galliani med seg nok penger da han var i Spania for å signere Musacchio. Det ble som ventet ikke et problem for de nye kinesiske eierne.

Ingen av klubbene har gått ut med overgangssummen, men flere italienske medier mener å vite at Milan betaler Villareal rundt € 18 millioner for 26-åringen. Musacchio har skrevet under på en avtale som strekker seg ut sesongen 2020/21.

Midtstopperen gikk gradene i River Plate i hjemlandet og ble tidenes yngste spiller for klubben da han debuterte i 2007, kun 16 år, 3 måneder og 14 dager gammel. Totalt ble det 10 kamper for storklubben før Villareal hentet ham til Spania i august 2009.

Han fikk sin debut i september samme år og totalt ble det 189 seriekamper for den gule ubåten fra Villareal.

Mateo Musacchio er argentinsk landslagsspiller (6 kamper siden 2011) med italiensk pass fordi hans besteforeldre var italienere, og han vil derfor ikke oppta noen av NON EU-plassene i Milan.

Vi ønsker Mateo Musacchio velkommen og både håper og tror at han vil finne seg godt til rette i Milano og fortsette det solide spillet han har vist i La Liga gjennom flere sesonger.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page