top of page

Offisielt: Maldini returnerer til Milan


Legenden går inn i en nyopprettet stilling i ledelsen.

Før helgen annonserte Sky at Paolo Maldini var kommet langt i forhandlingene om en retur til Milan, og i går bekreftet klubben dette på sine hjemmesider.

50-åringen, som er blitt linket tilbake utallige ganger siden han la skoene på hyllen i 2009, holdt seg borte fra klubben i sitt hjerte fordi han ikke ble tilbudt en rolle med makt av tidligere President Silvio Berlusconi valgte. Da Yonghong Li tok over i fjor vår ble Maldini igjen nevnt, men italieneren hadde ikke troen på prosjektet til den kinesiske forretningsmannen. At han nå velger å returnere til Milan kan ikke sees på noen annen måte enn at han er sterkere i troen på veien videre.

Paolo Maldini går inn i en nyopprettet stilling som Sporting strategi & Development Director, hvilket betyr at han vil jobbe i den sportslige delen av administrasjonen.

President Paolo Scaroni hadde følgende å si om ansettelsen av mannen med 902 offisielle kamper og en drøss med titler for Milan:

«Det er få ord som er tilstrekkelige i beskrivelsen av hva Paolo Maldini betyr for Milan. Det var et privilegium å se ham som spiller når han sanket sammen trofeer ute på gressteppet, og jeg er både begeistret og beæret over å jobbe med ham i hans nye rolle. Paolo sitt lederskap og hans erfaring vil gagne klubben, det samme gjelder hans lidenskap og energi. Dagens ansettelse er enda et bevis på Elliott sin forpliktelse til å bygge et fundament for langsiktig suksess. Det blir ikke lett og det kommer til å ta tid, men vi er ambisiøse. Ansettelsen av Paolo Maldini er et viktig steg for å bringe Milan tilbake der klubben hører hjemme.»

Det vil holdes en pressekonferanse på Casa Milan i dag kloken 17.30 norsk tid hvor Paolo Maldini blir presentert. Seansen blir sendt direkte på Milan TV og vil streames på Facebook og Youtube.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page