top of page

Offisielt: Luiz Adriano har signert

Det har i lengre tid vært spekulert i at Milan har vært i kontakt med den brasilianske spissen Luiz Adriano. Nå har han signert!

Den brasilianske storscoreren var en ettertraktet mann etter 9 mål på 7 kamper i årets Champions League, og Milan har i lengre tid jobbet med å sikre seg signaturen til Shakhtar-profilen. Kontrakten løp ut ved årsskiftet, noe som medfører at han kunne forlatt den ukrainske storklubben vederlagsfritt om et halvt år. Milan ble først enige med spilleren om en kontrakt, før man kom til enighet med Shakhtar om en pris på omlag 8 millioner euro.

I 2014 debuterte han for det brasilianske landslaget etter å ha levert en fantastisk sesong i den ukrainske serien. Så langt står han med 4 landskamper og 28-åringen venter fortsatt på sitt første landslagsmål. I Shakhtar har det blitt scoret jevnt og trutt siden han kom fra Internacional i 2007. Totalt står Luiz Adriano bokført med 128 mål på 266 kamper for Shakhtar, og de siste 6 sesongene har han scoret 15 mål eller mer dersom alle turneringer medregnes. Storscoreren er gitt drakt nummer 9 i Milan, og har signert en 5-årsavtale.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page