top of page

Offisielt: Locatelli til Sassuolo


Manuel Locatelli forlater barndomsklubben.

Det bekreftet klubben selv på sine nettsider tidligere i dag. Milan og Sassuolo er enige om en avtale som sender 20-åringen på lån til Neroverdi den kommende sesongen. Som en del av avtalen gjøres overgangen permanent neste sommer.

Ingen av klubbene har gått ut med en overgangssum, men italienske medier melder om at Milan mottar €2 millioner for lånet samt ytterligere €10 millioner når overgangen gjøres permanent neste sommer. I tillegg er det prestasjonsbaserte bonuser som gjør at den totale overgangssummen kan komme opp i €14 millioner.

Manuel Locatelli har gått gradene i klubben og debuterte for A-laget i april 2016. Han slo for alvor gjennom høsten samme år da han erstattet skadde Riccardo Montolivo i startoppstillingen til Vincenzo Montella. Han scoret to fantastiske mål mot Juventus og nettopp Sassuolo, men har den siste halvannen sesongen slitt med å spille seg inn på laget.

Midtbanespilleren blir stående med 63 offisielle kamper for klubben, og vi ønsker Locatelli lykke til videre i karrieren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page