top of page

Offisielt: Jose Mauri klar for MilanMidtbanespilleren Jose Mauri har signert for Milan etter å ha blitt frigitt fra konkursrammede Parma.

Jose Mauri var et av lyspunktene i en tung sesong for Parma, og etter at Parma ble slått konkurs var unggutten en svært ettertraktet mann. Bayern skal ha vært blant klubbene som ønsket å signere stortalentet, men Mauri har nå valgt å signere for Milan. Grunnet Parmas konkurs kommer han gratis, da han står uten kontrakt.

Mauri, som nylig fylte 19 år, er en defensiv midtbanespiller, men i fjorårssesongen glimtet han også til med noen offensive bidrag. I april scoret han kampens eneste mål i Parmas seier over Juventus, og totalt ble det to mål og to assist i løpet av fjorårssesongen. 96-modellen spilte hele 33 av Parmas kamper forrige sesong, etter å ha fått full tillit etter den 3. serierunden. Dersom Parma hadde unngått konkurs var Mauri ventet å få en prislapp på i overkant av 7 millioner euro.

Den 170 centimeter høye argentineren skal ha fått en 4-årsavtale som gir ham omlag 1 million euro i året. Mauri har forøvrig U-landskamper for Italia grunnet dobbelt statsborgerskap, men uten A-landskamper kan han fortsatt velge å spille for Italia eller Argentina. Hans barndomsidol var Gennaro Gattuso, og Mauri har uttalt at er strålende fornøyd med å ha signert for Milan. Vi ønsker ham velkommen, og håper å få mye glede av unggutten!

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page