top of page

Offisielt: Hakan Calhanoglu er klar for MilanEtter å ha gjennomført den medisinske testen og signert kontrakten er den tyrkiske landslagsspilleren Hakan Calhanoglu klar for Milan.

Hakan Calhanoglu har i dag gjennomført de medisinske testene og signert kontrakten som knytter ham til Milan. 23-åringen ankommer fra Bayer Leverkusen i en avtale som skal være verdt omlag 24 millioner euro inkludert bonuser. Den offensive midtbanespilleren, som også kan spille kant, har signert på det som skal være en 4-årskontrakt verdt omlag 2,5 millioner euro per år. Dermed blir Calhanoglu den sjette spilleren som signerer for Milan i dette overgangsvinduet!

94-modellen er kjent for å være en kreativ spiller, med en fantastisk høyrefot. Han er blant annet en strålende frisparkskytter, og er den spilleren med flest scoringer på direkte frispark i de fem største europeiske ligaene siden han ankom Bundesliga i 2013. På 26 landskamper har han scoret 8 mål, og han har også et forholdsvis godt målsnitt for både Hamburger SV og Bayer Leverkusen i Bundesliga. I den foregående sesongen ble det 6 mål på 15 kamper, men det siste halvåret spilte ikke Calhanoglu grunnet en suspensjon i forbindelse med en overgangssak fra 2011.

Den tyskfødte tyrkeren ventes å bli fast i Milan neste år, men hvorvidt det blir som venstrekant eller trequartista er foreløpig uklart. Under besøket ved Casa Milan i dag ble nysigneringen svært godt mottatt av fansen, og også vi i redaksjonen gleder oss til å se Calhanoglu i aksjon når treningskampene starter opp om noen uker!

2 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page