top of page

Offisielt: Gustavo Gomez klar for Milan


Milan bekrefter i kveld at de har kjøpt den paraguayanske midtstopperen Gustavo Gomez fra argentinske Lanuz. 

Den 23 år gamle midtstopperen fra Paraguay koster Milan rundt € 8 millioner og har skrevet under på en femårskontrakt. Overgangen skal i sin helhet være betalt av klubbens President Silvio Berlusconi, men det er rimelig å anta at de nye kinesiske eierne vil tilbakebetale det beløpet til den avtroppende Presidenten.

Gustavo Gomez startet karrieren for Libertad i hjemlandet og ble tatt opp i A-stallen sommeren 2012. Midtstopperen fikk med seg 57 kamper og scoret 7 mål for klubben. Han kronet sin siste sesong med seriegull i Paraguay. Sommeren 2014 ble han solgt til argentinske Lanuz.

I Lanuz, hvor han spilte 63 seriekamper og scoret 6 mål, fikk han med seg nok et seriemesterskap i sin siste sesong. Nå går turen til Europa og Italia for å jakte på Scudettoen sammen med resten av Montella sitt mannskap.

Gustavo Gomez representerte Paraguay på flere aldersbestemte landslag før han ble kalt opp til A-landslaget i 2013. 23-åringen står per dags dato bokført med 16 kamper og 2 scoringer for «Los Guaranies» og er en viktig brikke i Francisco Arce sitt mannskap. Paraguay ligger på 7. plass i VM-kvaliken, et poeng bak direkte kvalifisering.

Gustavo Gomez

Født: 06.06.1993

Høyde: 185 cm

Posisjon: Midtstopper

Foretrukket fot: Høyre

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page