top of page

Offisielt: Gattuso tar over PrimaveraGennaro «Rino» Gattuso vender tilbake til Milan, og blir ny trener for primavera-laget. 

AC Milan har bekrefta at den legendariske midtbanespilleren blir den nye treneren for Milans unggutter. Gattuso har siden han forlot Milan i 2012 prøvd seg som trener i flere ulike klubber, og er nå klar for å gjøre en innsats i Milans akademi. Gattuso spilte hele 335 kamper for Milan, og var i klubben fra 1999 til 2012.

Det ble holdt en pressekonferanse i dag i forbindelse med ansettelsen, og dette er noen av Gattusos sitater fra pressekonferansen:

«Jeg hadde andre tilbud, men jeg er stolt av være hjemme igjen, her hvor jeg tilbragte 13 flotte år. Jeg har en stor oppgave foran meg, nemlig å gi ungdommene våre AC Milan DNA, og få dem til å forstå hva det betyr å bære den røde og svarte drakta.»

«Jeg har sett ungdommer spille fotball bare fordi det er morsomt. Manglende engasjement er noe jeg ikke ønsker å se, fordi de må forstå at de er privilegerte. Jeg vil at mine spillere skal jobbe hardt og ta dette seriøst. Jeg hadde gleden av å spille med Costacurta, Maldini, Albertini. De var rollemodeller, måten de trente på, holdningene deres. Vi må overføre denne mentaliteten til ungdommene våre.»

«Jeg syns Montella er en veldig god trener. Han er den som klarte å ta klubben tilbake i Europa. Jeg liker spillestilen hans. (…) Jeg kan lære av ham.»

Les mer om dagens pressekonferanse her.

2 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page