top of page

Offisielt: Gattuso forlenger


Dagen etter poengdelingen i Derby della Madonnina har Gennaro Gattuso forlenget sin kontrakt med Milan.

Det meldte klubben gjennom en direktesendt Facebook-video tidligere i dag. Den tidligere midtbaneterrieren rykket opp fra rollen som trener for juniorlaget da Vincenzo Montella ble løst fra sin stilling i fjor høst, og laget har vist enorm fremgang under 40-åringens ledelse.

Administrerende direktør Marco Fassone var strålende fornøyd da han kunngjorde forlengelsen av Gattuso sin kontrakt, som nå gjelder frem til sommeren 2021.

«God ettermiddag alle sammen, endelig er øyeblikket kommet der vi kan bekrefte at Rino Gattuso kommer til å være vår manager de neste tre årene.»

«Dette er et av de mest hjertelige valgene vi har tatt i vår tid i Milan, og han har gjort en fremragende jobb de siste månedene. Sammen med Rino kan vi virkelig få til store ting og vi ser det hele i et lengre og større perspektiv.»

Fassone forklarte hvorfor kontrakten ikke ble forlenget før nå.

«Det er min feil at dette har tatt så lang tid, for jeg er alltid på farten. Det viktigste er at Rino hele tiden har hatt vår fulle tillit.»

Gennaro Gattuso, som angivelig skal få € 2 millioner per sesong, fikk også anledning til å si noen ord.

«Jeg er svært takknemlig for denne muligheten. Uten Fassone og Mirabelli ville jeg ikke vært her, men jeg fikk sjansen og jeg er glad for å trene en så glamorøs klubb som Milan.»

«På vegne av mine spillere og mitt støtteapparat takker jeg for tilliten og vi håper å bringe Milan tilbake til toppnivå så raskt som mulig.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page