top of page

Offisielt: Gabriel og Storari bytter klubb


Milan gjør endringer mellom stengene. 

Klubben har i dag annonsert at Marco Storari er signert fra Cagliari samtidig som Gabriel går motsatt vei. Marco Storari, med en fortid i Milan, har signert en permanent kontrakt med varighet ut sesongen. Samtidig går Gabriel på lån til Cagliari i samme periode og forhåpentligvis vil den 24 år gamle brasilianeren få verdifull kamptrening på øverste nivå.

Maro Storari kom til Milan for første gang i 2007 og spilte 10 seriekamper på sine tre år i klubben. I løpet av hans periode som Milans eiendom var han utlånt til Levante, Cagliari, Sampdoria og Fiorentina. Sommeren 2010 betalte Juventus € 4.5 millioner for den nå 39 år gamle målvakten, men nå vender han altså tilbake til Milanello.

24 år gamle Gabriel kom til Milan sommeren 2012 og i sin andre sesong fikk han syv seriekamper for klubben. De to siste årene har han vært på utlån til Carpi (Serie B, 39 kamper) og Napoli (Serie A, null kamper). Denne sesongen har han sittet på benken sammen med stortalentet Alessandro Plizzari.

Samtidig har han forlenget sin kontrakt med Milan med et år frem til sommeren 2019. Vi ønsker Gabriel lykke til på Sardinia, samtidig som vi håper at Marco Storari kan videreføre noe av sin rutine til de to talentfulle målvaktene Gianluigi Donnarumma og Alessandro Plizzari.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page