top of page

Offisielt: Deulofeu klar for Milan


Etter mye om og men er det klart at Milan har signert den spanske driblefanten fra Everton.

Det er bekreftet både fra Everton og AC Milan sin side. Før helgen meldte sistnevnte at avtalen var i havn, men det falt ikke i god jord hos engelskmennene, og Milan måtte dermed trekke det tilbake. Nå er imidlertid alt i boks og spanjolen kan være tilgjengelig allerede på onsdag. Da reiser nemlig laget til Torino for å møte Juventus i Coppa Italia.

I første omgang skal det dreie seg om et lån ut sesongen hvor Milan betaler Everton € 0.5 millioner, og Deulofeu skal  bære drakt nummer 7 denne våren.

Gerard Deulofeu startet sin karriere i storklubben Barcelona og debuterte i La Liga høsten 2011. Vingen fikk kun to kamper på to sesonger for A-laget og spilte stort sett for andrelaget til katalanerne.

Før sesongen 2013/14 dra Deulofeu på lån til Everton, og i Premier League startet spanjolen 9 kamper og kom inn fra benken 16 ganger. Totalt ble det 3 scoringer og 3 målgivende pasninger i den engelske toppdivisjonen.

Sesongen etter ble han fortsatt skissert tilstrekkelig med spilletid i Barcelona og dro følgelig ut på et nytt utlån, denne gangen til Sevilla hvor han fikk 16 kamper fra start og 10 innhopp i La Liga. Med mer spilletid ble det også flere målpoeng og vingen noterte seg for 2 scoringer og 8 målgivende pasninger.

Vel tilbake i Barcelona ble det tidlig klart at de ikke ville satse på den lokale spilleren og da Everton la € 4.2 millioner på bordet takket katalanerne ja. Gerard Deulofeu signerte en treårsavtale med med Merseyside-klubben, men under Ronald Koeman har spanjolen slitt med spilletid og har kun fått 4 kamper fra start og 7 innhopp i Premier League.

Vi ønsker Gerard Deulofeu velkommen til Milan og håper at 22-åringen blir en solid tilvekst denne våren!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page