top of page

Offisielt: De Sciglio klar for Juventus


Den italienske landslagsspilleren signerte i dag for Juventus. 

Det har ligget i luften i lang tid, men i dag ble det gjort offisielt. Mattia De Sciglio forlater Milan til fordel for seriemesterne Juventus. Backen har signert avtalen med Torino-klubben som sikrer Milan € 12 millioner pluss bonuser i overgangssum for spilleren.

Mattia De Sciglio har gått gradene i Milan og ble av mange spådd til å være Paolo Maldini sin arvtaker. I 2011 fikk han sin debut for A-laget, da daværende manager Massimiliano Allegri, byttet ham inn i Champions League-kampen mot Victoria Plzen. Siden den gang er det blitt ytterligere 132 offisielle kamper for klubben. Han scoret aldri for A-laget, men har notert seg for 5 målgivende pasninger og notert seg for 20 gule kort. I tillegg har 24-åringen blitt utvist 3 ganger.

Til tross for at han aldri har lykkes helt i Milan og ofte har blitt en hakkekylling, har De Sciglio nytt stor tillit på det italienske landslaget og står med 31 kamper siden debuten i 2013. For Italia har backen ofte spilt i en midtbane-femmer og Massimiliano Allegri håper nok at hans tidligere elev skal levere bedre i nye omgivelser.

Kontrakten med Milan ville utløpt neste sommer og partene kom aldri til enighet om en forlengelse. Det er nok mye av årsaken til at klubben velger å selge den anvendelige backen nå, fremfor å eventuelt miste ham gratis neste sommer.

Vi ønsker Mattia De Sciglio lykke til videre i karrieren.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page