top of page

Offisielt: Daniele Bonera tilbake i Milan som assistenttrenerDaniele Bonera har lagt fotballskoene på hylla og returnerer til Milan som assistenttrener. Det ble offentliggjort når Marco Giampaolos trenerapparat ble presentert i dag.

Daniele Bonera la fotballskoene på hylla etter sesongen og avsluttet dermed spillerkarrieren i Villarreal. 38-åringen spilte i Milan fra 2006-2015 før han forlot klubben til fordel for den spanske klubben. Nå er han tilbake i Milan, denne gang som assistenttrener for Marco Giampaolo. Bonera vil være en av fire assistenter i apparatet som i dag ble presentert på Milanello. Giampaolos fremste assistent blir Francesco Conti, som også hadde samme rolle i Sampdoria. Conti har tidligere vært assistenttrener i blant annet Juventus og Atalanta. Det samme gjelder 30 år gamle Salvatore Foti, som måtte legge opp i 2016 grunnet en kneskade og siden den gang har vært en del av Giampaolos apparat. Den siste assistenten er Fabio Micarelli, som tidligere har vært i en trenerrolle i Sampdoria.

Dette er de nye trenerne i teamet som ble presentert i dag:

Francesco Conti – Assistenttrener Salvatore Foti – Assistenttrener Fabio Micarelli – Assistenttrener Daniele Bonera – Assistenttrener Samuele Melotto – Fysisk trener Stefano Rapetti – Fysisk trener Luigi Turci – Keepertrener Emiliano Betti – Assisterende keepertrener

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page