top of page

Offisielt: Conti har signertDette må ha vært sommerens dårligst bevarte hemmelighet, men det er deilig å se at avtalen er i boks. Conti kommer fra Atalanta og har signert en 5-årskontrakt.

Conti blir Milans syvende signering denne sommeren, etter å ha gjenomført gårsdagens medisinske test. Kontrakten varer over fem år, og overgangssummen er ventet å være på rundt 25 millioner euro. Høyrebacken blir beskrevet som et av Italias største talenter etter forrige sesongs opptur med Atalanta. Han innehar stor fart og utholdenhet, samt god teknikk og nese for mål.

23-åringen har vært i Atalanta siden 2013 og kan vise til 47 ligakamper og 10 mål. I løpet av fjorårssesongen krediterte Conti seg for 33 kamper og 8 mål, og det skal ha vært hans ferdigheter fremover i banen som vekket Montellas interesse. Hans landslagskarriere har så langt vært på U-21-nivå hvor han i sommer spilte og scoret i EM i Polen. Han står med 30 U-landskamper og 1 mål, og ble i vår ubenyttet reserve i sin første samling med A-landslaget.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page