top of page

Offisielt: Christian Abbiati vender tilbake«Christian Abbiati er hjemme igjen». Slik innleder Milan pressemeldingen om at den tidligere keeperen er tilbake i klubben.

Tidligere i dag annonserte Milan at Abbiati er tilbake, denne gang som «club manager», hvor han vil fungere som et bindeledd mellom laget og klubben. 39-åringen rakk å få med seg én Champions League triumf, tre scudettoer og én cup-pokal, i løpet av sin tid som spiller i klubben. Han debuterte i 1999 og endte på 380 kamper for rossoneri, før han ga seg etter sesongen 15/16. Siste kampen han spilte var 5-0 seieren i semifinalen i cupen, mot Alessandria, i mars 2016.

I sin nye rolle i klubben vil Christian Abbiati rapportere direkte til sportsdirektør, Massimiliano Mirabelli og vil som nevnt være bindeleddet mellom laget til trener Vincenzo Montella og ledelsen i klubben.

Abbiati uttalte seg også tidligere i dag om det hele fotball-Europa lurer på, nemlig fremtiden til Gianluigi Donnarumma. Til Mediasat Premium fortalte han blant annet:

«Gutten ønsker å bli og nå vil klubben, han og hans agent bestemme seg for fremtiden. Jeg håper av hele mitt hjerte at han blir. Han er elsket av fansen og han har vist seg verdifull ved å spille på et høyt nivå i ett og et halvt år, nå.»

«Hvis man ser på hans unge alder og på hva han har gjort det siste halvannet året, har han vist seg å være fantastisk kvalitet. Likevel, han har fortsatt forbedringspotensiale, han er tross alt bare 18  år.»

På spørsmål om hva som blir Milans mål den kommende sesongene svarte han:

«Champions League må være målet vårt. Det må være punktet hvor vi startet igjen. I fjor gjorde de en god jobb og nå har vi startet et prosjekt for å ta det steget videre.»

«Vi håper å gjøre alt for å greie fjerdeplassen.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page