top of page

Offisielt: Castillejo & Laxalt klare for Milan


Milan har bekreftet signeringen av Samu Castillejo og Diago Laxalt.

Det bekreftet klubben på sine offisielle nettsider tidligere i dag. Diego Laxalt er hentet fra Genoa og har signert en kontrakt til 2022. I følge italienske medier koster uruguayaneren totalt € 18 millioner, hvor € 11 millioner er utestående gjeld i forbindelse med overgangen til Gianluca Lapadula. Milan vil betale € 3 millioner nå og Genoa vil ha krav på ytterligere € 4 millioner i prestasjonsbaserte klausuler.

25 år gamle Diego Laxalt kan spille langs hele venstresiden og hadde en meget god sesong i fjor, hvor han noterte seg for 4 mål og 3 målgivende pasninger på 34 kamper. Det faktum at Ivan Strinic er skadet skal ha påvirket ledelsen i klubben til å hente enda en spiller som kan bekle venstrebacken.

Uruguayaneren ble først hentet til italiensk fotball av Inter i 2013, men har spilt for Genoa siden januar 2015. På fem år i Italia har Laxalt spilt 130 seriekamper og Gennaro Gattuso får i så måte en meget rutinert spiller.

Dagens andre bekreftelse er Samu Castillejo. Spanjolen kommer på lån fra Villareal for € 3 millioner med en obligasjon på kjøp for ytterligere € 15 millioner neste sommer. Samtidig går Carlos Bacca motsatt vei som en del av avtalen, og colombianeren har signert en permanent avtale med den gule ubåten.

Samu Castillejo er en 23 år gammel spanjol som trives best ute på høyrekanten. Han er venstrebent og er kjent for en brukbar fart og god nærteknikk. Han gikk gradene gjennom Malaga sitt akademi og ble hentet til Villareal for € 7.5 millioner i 2015. Han står notert med over 150 offisielle kamper på det øverste nivået og forrige sesong noterte han seg for 6 scoringer og 7 målgivende pasninger på 30 kamper i La Liga.

Vi ønsker Laxalt & Castillejo velkommen til klubben og ønsker samtidig Carlos Bacca lykke til videre med karrieren.

Milan vil presentere spillerne og du kan se dette direkte på klubbens Facebook-side og på acmilan.com kl. 16.00 norsk tid.

Klubben bekreftet samtidig at dette var de siste signeringene Milan vil gjøre i sommer, og den eneste aktiviteten frem til vinduet stenger i kveld vil gjelde salg.

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page