top of page

Offisielt: Caldara og Higuain klar for Milan


Milan henter to spillere fra Juventus og sender kapteinen motsatt vei.

Signeringene av Mattia Caldara og Gonzalo Higuain bekreftet klubbene på sine offisielle nettsider i går, og Leonardo sine første avtaler ble dermed to spillere som kjenner den italienske toppdivisjonen godt.

Gonzalo Higuain kommer på et sesonglangt lån som Milan betaler € 18 millioner for, og dersom argentineren blir en suksess kan Milan bruke opsjonen på å kjøpe ham for € 36 millioner neste sommer. Det er rapportert at angriperen vil få en årslønn på € 8.5 millioner, noe som gjør ham til klubbens best betalte spiller. Higuain er tildelt draktnummer 9, noe som naturligvis øker spekulasjonene rundt fremtiden til Andre Silva.

Gonzalo Higuain var Juventus´ dyreste spiller gjennom tidene da han ble hentet fra Napoli for € 90 millioner i 2016, og han noterte seg for  55 mål og 12 målgivende på 105 kamper. Overgangsrekorden ble smadret av Cristiano Ronaldo for noen uker siden, og portugiserens ankomst ble dermed argentinerens død i Torino. Higuain har nærmest vært en garanti for mål i både River Plate, Real Madrid og i Serie A, og vi håper at han blir den samme suksessen i Milano.

Mattia Caldara har signert en permanent avtale verdt rundt € 2.5 million per sesong frem til 2023 og er tildelt draktnummer 33 i Milan.

24-åringen har gått gradene gjennom akademiet til Atalanta, og etter en god høstssesong signerte han for Juventus i januar 2017. Den gamle dame betalte € 18 millioner for midtstopperen, men sendte ham tilbake til Bergamo hvor han siden har vært på lån. På 55 Serie A-kamper står den italienske landslagsspilleren med 10 scoringer, og Juventus får dermed en god profitt på en spiller som aldri har ikledd seg den sebrastripede drakten.

Motsatt vei går lagkaptein Leonardo Bonucci, som dermed vender tilbake til Juventus etter kun en sesong i Milan. 31-åringen ble dermed stående på 51 offisielle kamper for Rossoneri. På disse kampene noterte midtstopperen seg for 2 mål, 1 målgivende pasning samt 6 gule og 1 rødt kort.

Verdien på de to midtstopperne skal begge ha blitt estimert til € 35 millioner og ingen av klubbene betaler et mellomlegg for overgangen.

Vi ønsker Mattia Caldara og Gonzalo Higuain velkommen til Rossoneri, og vinker samtidig farvel til Leonardo Bonucci som dessverre ble mer som et symbol på Yonghong Li sitt mislykkede eierskap enn en renessanse i Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page