top of page

Offisielt: Antonelli forlater Milan


Luca Antonelli forlater klubben for andre gang i karrieren.

Det bekreftet spilleren selv på sin Instagram-konto for kort tid siden.

«Jeg har nettopp terminert min kontrakt med Milan. Jeg vil takke Adriano Galliani og Rocco Maiorino for å gi meg muligheten til å ikle meg den drakten som jeg alltid har drømt om. Jeg har vært Milanisti siden jeg var en liten gutt. Takk til alle trenerne jeg har hatt gjennom disse årene, de har hjulpet meg med å vokse opp som menneske og fotballspiller. Takk til leger, fysioterapeuter, butikkmedarbeidere og alle gutta på Milanello. En spesiell takk til fansen og til alle mine kompanjonger gjennom årene, jeg kommer aldri til å glemme dere. Jeg ønsker de nye direktørene Leonardo og Paolo Maldini lykke til, jeg er overbevist om at dere vil bringe Milan tilbake til verdenseliten. Kjemp videre, vi vil aldri forlate dere.»

Luca Antonelli kom til Milan fra Monza som 16-åring og debuterte for A-laget i 2006. I 2007 ble han utlånt til Bari før han året etter ble solgt til Parma, og deretter videre til Genoa. I januar 2015 ble han hentet tilbake til Milan og blir stående med 69 offisielle kamper for klubben. Siden returen til Milan har han slitt mye med skader og forrige sesong ble han direkte erstattet av Ricardo Rodriguez. Når Ivan Strinic i tillegg ble hentet inn ble det klart at 31-åringens tid i klubben var ved veis ende.

Kort tid etter meldingen fra venstrebacken ble han presentert som ny spiller for Empoli. Han har signert en treårsavtale med det nyopprykkede laget. Vi ønsker Luca Antonelli lykke til videre i karrieren.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page