top of page

Offisielt: Abate fornyer kontrakten

Milans høyreback, Ignacio Abate, har i dag fornyet kontrakten sin med klubben. Den nye avtalen løper ut 2019.


Det har lenge vært klart at kontrakten ville bli fornyet, men først i dag har det blitt offisielt. Abates kontrakt løp ut 30.06 og i fjor høst stormet det rundt den italienske landslagsspilleren, som ble ryktet å være på vei bort fra Milan. Etter en oppløftende sesongstart og gode prestasjoner, frem til han fikk trøbbel med skader, ble det klart at Milan ønsket å fornye kontrakten. Det har likevel dratt ut i tid, men både klubbledelsen, Abate selv og hans agent har avfeiet alle rykter om at han kunne forsvinne.

Nå er det ingen tvil. Abate har signert på en ny kontrakt som holder ham i Milan ut 2018/19-sesongen. 28-åringen har vært Milan-eid siden han kom til ungdomsavdelingen i 1999. Etter en rekke utlån ble han en del av Milans førstelag i 2009, og nå skal han være klar for å nå 10 år som seniorspiller med Milans farger på drakten.

Abate har tidligere tjent 1,8 millioner euro i året. Etter en sesong hvor han ble den forsvarsspilleren i Serie A med flest målgivende pasninger spekuleres det i at den nye avtalen skal gi italieneren en lønnsøkning. Den nye avtalen skal angivelig ligge et sted mellom 2 og 2,3 millioner euro årlig, uten at dette er bekreftet fra noe hold. Høyrebacken har etter kontraktssignering delt de gledelige nyhetene på Twitter, takket for all støtte og skrevet at han ser frem mot nye sesonger med Milan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page