Nytt tap i USA

Milan gikk på ett nytt nederlag når de møtte Tottenham i natt.

Tottenham-Milan 1-0

47´ 1-0 N´Koudou

Etter at Manchester United gikk seirende ut av den forrige kampen var det London-klubben Tottenham som stod på motsatt banehalvdel, og Gennaro Gattuso plukket følgende elleve mann i sin 4-3-3 formasjon:

Reina; Abate, Musacchio, Romagnoli, Calabria; Locatelli, Kessié, Calhanoglu; Suso, Cutrone, Borini

Engelskmennene startet i høyt tempo og satte Milan under press, men Gattuso sine menn var kompakte og godt organiserte. Det store problemet kom med ball, hvor Milan var alt for upresise.

Milan kom etter hvert godt inn i kampen, men til tross for mange store sjanser uteble scoringen. Både Cutrone, Suso og Kessié hadde sine muligheter til å sende Rossoneri foran, men det stod 0-0 til pause. Gattuso gjorde to endringer og lot Reina og Suso hvile. Inn kom Donnarumma og nyervervelsen Halilovic, men det var Tottenham som tok ledelsen. Nkoudou vant ballen, tok den med seg noen meter og hamret den i nota bak Donnarumma.

Til tross for målet i mot fortsatte Milan å presse på for scoring, men det ville seg ikke og man kan godt si at jakten på en skarpskytter på topp er berettiget. Med 20 minutter igjen kom Antonelli og Kalinic inn for Abate og Borini, mens Mauri kom inn for Calhanoglu 8 minutter senere. Det ble ikke flere nettkjenninger og Milan tapte dermed sin andre strake kamp på USA-touren. Natt til søndag venter Barcelona til den siste kampen på andre siden av Atlanteren for denne gang.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-16 Skudd utenfor mål: 1-8 Blokkerte skudd: 1-3 Pasningssikkerhet: 87%-82% Cornere: 5-1 Offside: 1-3 Frispark: 14-12 Gule kort: 1-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 56%-44%