top of page

Ny skadesmell for AntonelliLuca Antonelli har pådratt seg en ny skade og blir ikke å se hjemme mot Sassuolo i helgen. 

Venstrebacken var uheldig og slo hodet i en landing mot Udinese den 11. september og mistet da både oppgjøret mot Sampdoria og Lazio. 29-åringen var tilbake mot Fiorentina sist og fikk spille de ti siste minuttene, men vil ikke være med i troppen mot Sassuolopå søndag.

Det skyldes en smell i den venstre leggen på onsdagens trening, og klubben melder at venstrebacken vil være ute i minimum ti dager.

Siden det etter helgens runde er landslagspause vil Luca Antonelli neppe gå glipp av flere kamper for Milan, og grunnet hans tidligere skade denne sesongen var han neppe aktuell for Italia denne gangen. Hans skadecomeback vil dermed antagelig komme i bortekampen mot Chievo Verona den 16. oktober.

Det er ventet at Ignazio Abate vil komme inn igjen på laget i helgens kamp, og det ser dermed ut til å bli et oppgjør mellom Davide Calabria og Mattia De Sciglio om plassen som venstre back. Selv om begge har levert solide prestasjoner i det siste er De Sciglio medienes favoritt til å beholde plassen han har hatt de tre siste kampene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page