top of page

Ny sjef for ungdomsavdelingen


Milan har presentert sin nye sjef for ungdomsutvikling.

Mario Beretta har overtatt rollen som sjef for ungdomsutvikling i Milan. Det melder klubben på sine offisielle hjemmesider. Beretta erstatter dermed Filippo Galli som har hatt ansvaret de siste årene. Galli var en stor spiller for Milan på 80- og 90-tallet og har hatt flere ulike roller i klubben de siste 14 årene, men partene er nå kommet til veis ende. Galli skal etter rapportene være på vei til det israelske fotballforbundet for en teknisk rolle.

58 år gamle Mario Beretta var ikke en spiller av Galli sitt kaliber, men har likevel bred erfaring i italiensk fotball. Han har vært manager for blant andre Parma, Siena, Lecce og Brescia. De tre siste årene har han ledet ungdomsavdelingen til Cagliari.


Mario Beretta fortalte til Milan TV om begeistringen over å bli en del av klubben.

«Jeg kommer til den klubben jeg har vært fan av siden jeg var en liten gutt, og jeg er veldig fornøyd med det. Sammen med resten av støtteapparatet jobber vi hardt dagen lang. Å gi trenerne veiledning og råd er viktig for det er dem som skal overføre det videre til spillerne. Milans styrke har vært en tydelig spillestil og det vil vi jobbe videre med.»

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page