top of page

Ny sjanse for Andre Silva?Andre Silva returnerer senere denne måneden til Milano og AC Milan etter et skuffende låneopphold i Sevilla. Gazzetta dello Sport melder i dag om at han nå kan bli værende i klubben den kommende sesongen etter ønske fra Giampaolo.

Det har lenge vært spekulert i hva som vil bli neste stoppested for den unge portugiseren, og til tross for rykter om interesse fra klubber i England og Tyrkia virker det nå som om Andre Silva kan bli værende. Giampaolo, Milans sin nye manager, skal ha en klar plan for den portugisiske angriperen.

Giampaolo liker å spille med to spisser i en 4-3-1-2-formasjonen og Milan har per i dag kun to rene spisser i troppen (Piatek og Cutrone), så behovet for flere angripere er der. Dette er en rolle som kan kle Silva som er vant til å spille som en av to på topp for Sevilla og landslaget. Det er ikke tvil om at det hadde vært en hyggelig overraskelse om Silva, som Milan hente dyrt for et par sesonger tilbake, kunne få det til å fungere i klubben. Det gjenstår bare å se er om han har lysten og viljen til å gripe muligheten han nå kan få under ny trener.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page