top of page

Ny portugiser til Milan?


Renato Sanches kan være klubbens neste overgangsmål. 

Med Leonardo Bonucci på plass i går, Lucas Biglia så godt som klar og nytt bud til Torino på Andrea Belotti skulle man kanskje tro at Fassone & Mirabelli var ferdig med innkjøpene for denne mercatoen, men den gang ei. Nå skal de ha lagt sine øyne på Bayern Munchen sitt stortalent Renato Sanches.

Portugiseren ble hentet fra Benfica for € 35 millioner i forkant av fjorårets EM-sluttspill, der han endte om som en av de store profilene på landet som til slutt ble stående igjen som mestere. Han ble også kåret til mesterskapets beste unge spiller. Forventningene var store, men under Carlo Ancelotti sin ledelse havnet han stadig lengre unna en godt besatt midtbane og under sommerens U21-EM var han ikke engang fast inventar på Portugal. I sommer har tyskerne allerede hentet inn James Rodriguez, og veien til startoppstillingen er om mulig enda lengre for Sanches. Forrige sesong spilte 19 åringen kun 6 kamper fra start.

Milan skal i følge portugisiske medier ha tilbudt Bayern € 7 millioner for å låne tenåringen i to sesonger, men en kjøpsopsjon på € 40 millioner som de kan benytte seg av når som helst frem til 30.06.2019.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page